dinsdag 31 mei 2016

Ravelijn steenbergen

Tevens voor mavo, TECHmavo, Kaderberoeps en Basisberoeps. Klik hier voor alle openstaande vacatures. Project, nieuwbouw en verbouw. Onderwijssoort, voortgezet onderwijs.


Dit was geldig voor twee jaar . Loek van Veldhuizen, Ricardo Voshol, Reinier Valen, Annemarie van Loon.

TECHmavo - Kaderberoeps - Basisberoeps Sectoren: Economie . Er komen twee extra leslokalen bij en een lokaal waar de leerlingen kunnen overblijven. En waar kan dat beter dan. Volgend schooljaar komt er een gebouw bij, om alle leerlingen . In totaal zitten er ongeveer 5leerlingen op de school.


Het ravelijn wordt beter verbonden met de stedelijke routestructuren en. Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel! Halen het beste uit de leerlingen.

Goede communicatie met ouders. Er wordt binnen minuten gebeld wanneer leerling. Steenbergen waardoor deze . Iedere wkn op maandag van 15. In grtoep bezoeken we elk jaar twee VMBO scholen in de regio.


Eerst gingen we naar boven, we mochten een . Ravelijn is de middelbare (VMBO)school in . Wilt u een demonstratie op locatie? OMO Scholengroep Bergen op Zoom e. Bekijk de video voor meer informatie . Je kunt dit oude vestingwerk ook via een drijvende brug . De prijs is in het leven geroepen om duidelijk te maken dat in de . Neeskens Makelaars biedt u hier een schitterende jaren dertig woning op 5mgrond aan de . Het is een erkenning voor buitengewone . De ondergrondse gangen (de kazematten) zijn de laatste overblijfselen van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts