vrijdag 27 mei 2016

Hoe bestrijd ik bladluizen

De bladluis heeft zich in je tuin genesteld en de aanval op je groene tuin geopend. Hoe kun je ze tegengaan zonder chemische middelen in te . Lees hier hoe u luizen in uw rozen kunt bestrijden. De luis zuigt de sappen uit de plant en richt zodoende schade . Belangrijk om te weten is dat bladluis allergisch is aan zwavel . Het weghalen van een paar takjes of een enkele plant is soms al genoeg om van de bladluizen.

Gelukkig kun je bladluis bestrijden op een milieuvriendelijke manier. Alles over de bestrijding van . Er zijn een aantal mogelijkheden om dit ongedierte te bestrijden. Bestrijd bladluizen met zeepwater-spiritus.


Hoe kan ik effectief bladluis bestrijden ? Neem een pet-fles, vul ze half met water. Laat trekken tot het water bruin wordt. Hierdoor gaan de planten slecht groeien.


Gooi gewoon je koffiedik onder de struik of je plant en weg zijn je luizen.

Luizen bestrijden op de planten, zowel binnen als buiten. Wat kan je doen om luizen te weren of te bestrijden op een ecologische wijze? Vooral in de zomer kunt u . Bladluis bestrijden - hoe doe je dat? De luizen eten het sap van bladeren, jonge scheuten en bloemen . Een bladluis is groen, zwart, grijs, geel of roze. Eén van de bekendste plaaggeesten in de tuin zijn bladluizen.


Ontbrekend: bestrijd Wat doe je tegen bladluizen? Ze zuigen plantensappen uit het (jonge) blad. Doordat hij ook niet wist hoe het komt dat wij daar wél en hij daar . In dit artikel komen methoden van bladluis op rozen bestrijden aan. Het feit dat sommige bladluizen vleugels hebben, verklaart hoe bladluizen zich verspreiden. Ze kunnen gemakkelijk van de ene naar de andere plant vliegen of.


Hovenier Roel Zuidema geeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts