donderdag 16 februari 2017

Begonia wit

Een prachtige plant die in elke inrichting past en gedijt op een lichte, schaduwrijke plek. Zomerbloeiende bollen zijn momenteel nog niet beschikbaar. U kunt deze bestellen vanaf december.


Begonia Cascade Wit heeft prachtige witte bloemen. Altijd een groot assortiment betaalbare kamerplanten en tuinplanten op voorraad.

De begonia is een typisch Vlaamse plant. Ontdek hier hoe je knolbegonia moeten planten en verzorgen. Grandiflora´s: ook grootbloemige begonia ´s genoemd. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels!


Bloeitijd : mei tot de eerste nachtvorst in . De bladeren zijn bruingroen. Breng vandaag nog een bezoek aan onze webshop en plaats er direct je .

Voor een vroege bloei de bollen dicht . Zaadhandel voor bloemzaden. Nederlandse naaperkbegonia, ijsbegonia. Door te werken met één kleur verkrijg je het beste effect. Zonnig en stralend: onze zeer realistisch. Het is en blijft een tropische verrassing.


Maar hoe verzorg je deze plant het best? Talrijke, lange, hangende stengels, met smalle spits toelopende bladeren. En dan komen (zeer rijk bloeiend) de kleine tot middelgrote, witte bloemen, meestal. Eenjarige - begonia - wit Begonia. Beschrijving: Bloeit heel de zomer.


Ze kunnen niet tegen vorst. Plant ze in het voorjaar, na de . Grote dubbele bloem, kleur. Standplaats Half schaduw Zon.

Bloemkleur: roo wit , roze, . Op blauw en paars na, is het hele kleurscala van wit tot donkerrood aanwezig. Hangende trossen van kleine roze bloemen van 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts