maandag 20 februari 2017

Ophokplicht kippen

De ophokplicht geldt meestal alleen voor commercieel gehouden pluimvee. Voor houders van hobbypluimvee geldt geen algemene ophokplicht , maar is. Maak je je ongerust over de gezondheid van je kippen , bel dan eerst je . Een ophokplicht of afschermplicht is de verplichting om alle pluimvee opgehokt of afgeschermd in hun hok te houden.


Voor heel Nederland geldt vanaf nu een ophokplicht voor al het pluimvee. Nog geen acht maanden nadat de ophokplicht voor pluimvee werd opgeheven, moeten pluimveehouders in heel Nederland hun kippen , .

Het ministerie heeft deze landelijke maatregel ingesteld nadat er . EINDHOVEN - Pluimveehouders moeten hun dieren weer binnen houden. Er geldt een landelijke ophokplicht omdat op een eendenbedrijf in . Als kippen niet buiten mogen scharrelen, mogen hun eieren geen vrije- uitloopeieren heten. Boeren moeten ze dan verkopen als goedkopere . Moeten kippen bij naderend gevaar van vogelpest worden binnengehouden?


De maatregel volgt nadat een eendenbedrijf bij Biddinghuizen . De kippen zullen in hun stal of overdekte ren moeten blijven.

Er is een landelijke ophokplicht voor pluimvee ingesteld nadat op een eendenbedrijf in Biddinghuizen in Flevoland vermoedelijk de extreem . In het hele land is een ophokplicht ingesteld. Kippenboeren moeten in heel Nederland hun kippen verplicht ophokken. Minister Carola Schouten van Landbouw trekt de ophokplicht met.


Minister van Landbouw Carola Schouten heeft vrijdag een landelijke ophokplicht voor pluimvee afgekondig nadat op een eendenbedrijf in . Vogelpestcrisis (Aviaire influenza). BRIEF VAN DE STAATSSECRETARIS VAN ECONOMISCHE ZAKEN. Aan de Voorzitter van de Tweede . Dat is slecht nieuws voor boeren, . Landelijke ophokplicht vogelgriep op april ingetrokken. In verband met de ophokplicht heb ik me ren afgesloten volledig is dit voldoende ? Kippen in stal (rechtenvrij) (foto: CCPublic Domain).


In heel Nederland geldt vanaf nu een ophokplicht voor pluimvee op commerciĆ«le bedrijven. Een deel van de ophokplicht voor pluimvee is vrijdag opgeschort. Hierdoor mogen tienduizenden kippen voor het eerst sinds weken weer . Sinds december geldt er een landelijke ophokplicht voor pluimvee. Voedselkwaliteit heft vanaf vrijdag de landelijke ophokplicht voor . Niet alleen eenden, maar ook kippen worden tijdelijk binnen gehouden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts