donderdag 9 februari 2017

Magnolia planten in de tuin

Bedenk van tevoren waar je magnolia neerzet, omdat de heester niet graag verplaatst wordt. Zet hem in lichtzure, humusrijke en goed . De lente (april-mei) is de beste periode om een magnolia te planten. Bepaal vooraf waar je hem wilt hebben.


Het gebruik van boompalen is sterk aan te . De groenblijvende soorten worden meestal als kuipplant gehouden.

Om te kunnen genieten van de bloei kan je best vroeg planten. Plant nu een magnolia , als je er nog geen hebt. Voor kleine tuinen wordt deze soort te groot, u kunt dan beter kiezen . Directplant geeft op elke bestelde tuinplant , boom en struik groeigarantie! Momenteel is hij vooral in trek als tuin - en parkboom. Magnolia ´s houden niet van kalk.


De magnolia is een vrij oppervlakkig wortelende plant. U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Gewone magnolia.

Het is een prachtige boom, de magnolia , met haar zachte tinten wit en roze. Een ware aandachtstrekker in de tuin. Plant de magnolia op een beschutte, zonnige plek in de tuin. Hallo, wij willen graag een magnoliaboompje in onze tuin.


Een enkele keer wordt deze plant wel eens in een tuincentrum aangeboden. Gesloten bloemknoppen van de . Eigenlijk is deze magnolia geen boom, maar een forse struik, die uiteindelijk ruim meter hoog en breed wordt. Deze mooie bladhoudende magnolia is een grandiflora soort met iets kleinere maar.


Nieuwe planten gevormd door uitlopen oudere moederplant. Speciale aandacht deze maand voor de beverboom. Je hebt hoge en lage soorten. Geschikt voor de kleine tuin.


Jan den Hertog - Tuinplanten Boskoop. Er is ongetwijfeld een magnolia bij die past in jouw tuin. Houdt bij het planten van je magnolia rekening met de kwetsbare wortels.


Erg geschikt als solitair in je tuin. Ook ideaal als kleine boom in een pot op je terras of balkon.

De plant houdt van zon en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts