woensdag 22 februari 2017

Steenmarter auto wat te doen

De steenmarter is de vijand van de auto : steenmarters vernielen. Daarom vertellen we in dit artikel wat u kunt doen tegen de steenmarters. In dat geval is het handig om de motorkap even open te doen om te kijken of er geen kabels.


Zoals je ziet kun je ook zelf wat in elkaar flansen, maar of dat nou de . Wat kun je er tegen doen ? De motorruimte van de auto is dan ook de ideale plek.

Steenmarters durven al eens de elektrische kabels of leiding door te knagen of . Een van de meest voorkomende en bekende problemen is als de Steenmarter in uw auto schade aanricht. Hier leest u hoe u dit kunt voorkomen. Aanwezigheid van steenmarters in en rondom uw auto of motorruimte?


Alles wat nieuw of interessant lijkt binnen het eigen territorium gebied kan misschien. De schade is te voorkomen door preventieve maatregelen te nemen. Ben je technisch aangelegd en wil je dat zelf doen ? Voor de mensen die maar af en toe hun auto buitenzetten, zijn de eerder opgesomde methodes soms wat.


Meestal gaat het gepaard met hoge kosten om schade te verhelpen.

Kijk liever eens wat vaker onder de motorkap om steenmarter auto schade te voorkomen. Deze probeert de steenmarter dan. Als steenmarters overlast berokkenen, is de eerste reactie nog steeds: verdelgen ! Dit kan door hem te verstoren door iets te doen waar hij niet aan gewend is, zoals. Marter knagend aan autokabels Beveiligingsmat tegen steenmarter in auto.


Wel bestaan er middelen om de marter uit uw auto te verjagen. De eerste keer had ik wat schade die ik pas later had opgemerkt. Maar wat kunt u wel doen tegen de steenmarter ? Een anti- marter spray is bedoeld om te spuiten in uw auto. Een beestje wat nachtactief is en vastberaden lijkt om uw auto te terroriseren. Als tweede zeggen ze dat er niets aan valt te doen in de zin van bestrijding zoals.


De kans dat een marter de remleiding van een auto doorbijt is klein omdat de . Er doen verschillende theorieën de ronde: Om kabels en slangen soepel te houden wordt er een stof uit de . Heel vervelend wat ze bijten de kabels door en laten ontlasting achter! Omdat de steenmarter in de auto zit kun je het beste het volgende doen : 1. Zet de auto op de brug en de onderzijde afdekken met fijn gaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts