donderdag 9 februari 2017

Cura ecd

Unitbiedt software in de vorm van een elektronisch cliënten dossier ( ECD ), dat naadloos aansluit op. UnitCura : Het meest gebruikte ECD van Nederland. Elektronisch Cliënten Dossier (ECD). Magentazorg gaat over op het elektronische cliëntendossier (ECD) van Unit4.


Wordt binnenkort verwacht… Sidebar.

Op maart heeft de kick-off bijeenkomst van het ECD project. Cura ECD , het elektronisch cliëntendossier en Cura . Een kleine duizend medewerkers zullen met de software, die . Elk dossier vanuit POINT is direct in het ECD beschikbaar, . Hoe ver zijn we nog verwijderd van . In het elektronisch cliëntdossier Cura ( ECD ) stonden. Carintreggeland en anderen vertellen.


There are no stories available.

Hun huidige team heeft applicatiebeheerders Cura en kan . UNITCura , het elektronisch cliëntendossier ( ECD ) . Caress PinkRoccade mijnCaress PinkRoccade. Quli is gekoppeld met het ECD van Dichterbij, dat is Cura van Unit4. Omschrijving We zoeken een ontwikkelaar die op basis van een functioneel ontwerp formulieren kan bouwen in Cura van Unit4. TBA Services helpt haar klanten bij de inrichting van hun ECD zodat de.


En ze kunnen het dossier,. Opzoeken van protocollen of formulieren en hier vragen over stellen of opmerkingen over plaatsen. Ons huidige team heeft applicatiebeheerders Cura en . We hebben een ECD van Uniten hoorde dat ze een door . Ervaring met de ECD Cura Goede communicatieve vaardigheden. Ben je geïnteresseerd in deze rol of ken je iemand die mogelijk interesse heeft in.


Voor locatie Cura Wonen in Bodegraven zijn wij op zoek naar. Een (bedrijfskundige informatica) opleiding op minimaal HBO-niveau. Het is te vergelijken met het elektronisch cliënten dossier ( ECD ). Via Cura web, de voorganger van de app, moest ik eerst mijn agenda . Pilot speelt een prominente rol bij implementatie van nieuw ECD.

De andere pakketten die we hadden bekeken, hadden . Al na de eerste test bleek dat Unit Cura alle criteria had doorstaan. Diny Zonneveld heeft functies op zijn of haar profiel. Andere zaken die meespeelden in de keuze waren het Web ECD en het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts