maandag 27 februari 2017

Ratten in tuin gevaarlijk

De bruine rat is gevaarlijk voor de gezondheid van zowel mens als huisdier. Hoe gevaarlijk ratten zijn blijkt uit een onderzoek dat in New York is gedaan. Heb je een bruine rat in de tuin dan is het belangrijk om te onderzoeken waarom dat zo is. Ratten zijn slimme dieren.


Muizen en ratten bestrijden Verdelging van ratten en muizen.

Bruine ratten vertoeven voornamelijk in de tuin , op de begane grond en kelder van uw huis. Overdag zult u ze niet vaak . Gemiddeld draagt een rat ziektes bij zich. Deze ziektes kunnen verspreid worden door uitwerpselen.


Hebt u het vermoeden dat u ratten in huis, in de tuin of op zolder hebt,. Noem het woord “ ratten ” en mensen hebben gelijk de rillingen over hun rug lopen. Als u toch een composthoop wil aanleggen in de tuin , wees dan alert en hou in de gaten of u geen holen opmerkt.

De middeleeuwen zijn terug in Twente. In open water zwemmen kan gevaarlijk zijn, maar er wordt goed gecontroleerd . In Acht hebben buurtbewoners last van een rattenplaag. Bij de Dorpsraad zijn al verschillende. Om diezelfde laatste reden lijkt een rattenval ons ook te gevaarlijk.


We willen het niet op ons geweten hebben dat Mayatje met één van haar . Je kunt ratten bestrijden in de tuin op verschillende manier aanpakken. Niets is vervelender dan ratten in de tuin. Dit kan gevaarlijk zijn, zowel voor uzelf als voor uw omgeving.


Hoe kom je snel van de ratten. De soort is ook wel bekend onder de namen Noorse rat , rioolrat, . In tuinen graven ratten holen, vooral in composthopen, waterkanten of onder schuurtjes of. Een open vuilniszak, etensresten (ook van je huisdier) of een composthoop in de tuin ? Nee, ratten laten hun snuitje ook geregeld zien in de tuin. Naast deze knaagschade, zijn de veelvraten ook nog eens uiterst gevaarlijk voor de gezondheid . Ontdek hier de oorzaken en lees wat u kan doen aan de .

Ruim overgebleven vogelvoer in de tuin aan het eind van de dag op. De woelrat, muskusrat en beverrat zijn planteneters en niet gevaarlijk voor de. Gooi geen gekookt voedsel in de compostbak, alleen vers groente- en tuinafval.


Dag forummers, Voor de hobby heb ik raskippen en ik heb me altijd voorgenomen ze weg te doen zodra ik last van ratten kreeg. Op Kanaleneiland lopen de ratten door de tuinen. Maar nu ik denk last van ratten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts