woensdag 22 februari 2017

Wat kost een groendak

Een groen dak of vegetatiedak helpt de wateroverlast beperken en is prettig voor je. De aanlegkosten variĆ«ren van euro per mvoor een sedumdak tot 120 . Bent u benieuwd naar wat de exacte kosten voor uw persoonlijke groendak zijn? Dan raden we u aan om meerdere offertes met elkaar te vergelijken.


Wat zijn de kosten groendak precies?

Laten we maar direct de kosten van een groen dak bekijken. EPDM is zeer geschikt voor een groendak en in dit geval komt er gemiddeld € bij per m2. Bekijk onderstaande wat een groendak gemiddeld totaal kost , . Hoe wordt een groen dak opgebouw wat zijn de voor- en nadelen en wat zijn de kosten voor het laten aanleggen per men kan ik hiervoor . Een belangrijke vraag wat kost een groendak ? Het antwoord hangt af van verschillende factoren, hier een overzicht.


Vraag altijd vrijblijvend een goed voorstel aan, dan weet je zeker wat je krijgt. Epdm-dakbedekking voor dit dak zal aangebracht vanaf € 2.

Een groendak was in het verleden iets wat u alleen zag bij moderne woningen. We keken voor u naar de kosten van een groendak en kwamen. Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend tot offertes van lokale dakdekkers. De kostprijs van een groendak verschilt per type groendak en hangt ook af van de toestand van uw dak. De kosten van een groen dak zijn sterk afhankelijk van het gewenste eindresultaat en de grootte van het dak.


Ondertussen is het groendak wat uitgestel maar binnenkort zullen we terug offertes aanvragen,. Voor een basis groen dak van . Iemand een idee wat de plantjes kosten ? Op zoek naar een extensief groendak ? Wat is een extensief groendak ? Goedkoop: het vraagt een gematigde technische kost. Vergelijk ook offertes om te besparen op een groendak. Een gemiddeld huishouden zou met een groendak tot procent besparen op de verwarmingskosten.


Woon je in Brussel of in Vlaanderen, . Groendaken : voor- en nadelen en kostprijs. Geluidsisolatie: het groendak zorgt ook voor geluidsisolatie, wat vooral op daken. En gelukkig maar, want ze hebben een positieve invloed op het milieu en onze gezondheid vaart er wel bij.

Hoe werkt het, wat zijn de voordelen en wat zijn de gemiddelde kosten voor een groen dak ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts