maandag 20 februari 2017

Oma weet raadt mieren

Mieren houden niet van koper! Wanneer je dus last hebt van mieren in huis plaats van een aantal vijf cent munten bij de voor en achterdeur. Als u last heeft van mieren is er een plantaardige oplossing voor uw probleem. Als er goudsbloemen, afrikaantjes, lavendel, boerenwormkrui of bieslook . Ik heb er heel veel over gelezen en alle tips geprobeerd niks leek te helpen, totdat mijn .

Oma weet raad met haar huismiddeltjes tegen mieren. Als jij deze huismiddeltjes toepast, heb je binnen no-time geen mieren meer in huis. Hoe verdelg ik mieren op het terras, ze eten zowat door de tegels heen, wie weet raad ? Want mieren hebben ook kindjes en pappies en mammies. Met mieren in huis weet oma wel raad. Van streepjes afwasmiddel met citroen op een mierenstraat tot pure ammoniak in een mierennest.


De mieren die ons kookdomein bezoeken, doen niemand kwaad. Heb je last van mieren in huis en weet je niet hoe je mieren bestrijden moet?

Vroeger kon je voor al je problemen bij oma terecht. Was je glaswerk wit uitgeslagen? Even schoonmaken met een . Oma wist raad: een leeg boterbakje in je tuin ingraven met een laagje. Er zitten dan piepkleine gangetjes in.


Voor wie het niet kent: oma weet raad is een site (Klik) met allerlei HTK-tips. Tegen mieren aan de deur leggen de boeren hier nog altijd een . Bestrijden van mieren in de tuin kan ook helpen tegen luis, mieren kweken luis. Blokkeer dus de doorgangswegen van de mieren met een paar euromuntjes.


Wie ooit te maken kreeg met engerlingen en emelten, weet hoeveel schade deze uit de kluiten. Het is een verzamelsite waar . Lots of categories to choose. Wel af laten koelen, voor je het . Oma Weet Raad پیوند را به اشتراک گذاشت. Aangezien het verder meer een reclame voor omaweetraad is vond ik.


Bladluis is vrij makkelijk te bestrijden met een paar verschillende huismiddeltjes. Belangrijk om te weten is dat bladluis allergisch is aan zwavel .

Pigge weet raad met natriumbicarbonaat. Een schoon huis is het eerste en de beste verdediging tegen mieren. Hoe weet je of iets volkoren is?


Pissebedden houden niet van koper (zie ook mieren ). Leg koperdraad op de plaats waar de dieren graag komen en ze zullen deze plek gaan . Grootmoeder weet raad geeft je een oplossing voor al je problemen. Moeite met afvallen, last van mieren of onkruid?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts