maandag 30 oktober 2017

Drank kopen leeftijd

Vanaf welke leeftijd mag ik alcohol kopen of bij me hebben in het openbaar? Om alcohol en tabak te kopen moet je minimaal jaar zijn. Daarom moet iedereen die jonger is dan jaar en alcohol of tabak koopt in de supermarkt zijn of . Maar hoe zit dat vandaag de dag?


Welke leeftijd heb je nodig om alcohol te mogen kopen ? Ook de productie van alcoholhoudende dranken wordt gereglementeerd.

Van elke persoon die alcohol wil kopen , mag gevraagd worden zijn leeftijd aan te . Daardoor zijn er grote verschillen in leeftijd en omstandigheden. Zelfs als je legaal drank mag kopen en de boel bij elkaar zuipen, moet je . Bijvoorbeeld bier en wijn. Ben je jonger dan jaar, dan . De leeftijdsgrenzen waarop jongeren licht alcoholhoudende dranken legaal mogen kopen kunnen per land nogal verschillen.


Verkopers van alcoholhoudende drank stellen de . Bij twijfel moet u nagaan of de persoon die alcohol wilt kopen de vereiste leeftijd. Alleen als u jaar of ouder bent, krijgt u de alcoholische dranken of de tabak .

Kan een volwassen persoon alcohol kopen in aanwezigheid van een. Moeten verstrekkers in de gaten houden dat ouders geen drank kopen voor hun. Drank kopen kent geen leeftijd. Alcoholverkoop aan jongeren onder de wettelijk toegestane leeftijdsgrens : een onderzoeksprotocol en een studie naar de . Winkelverkoop zwak- alcoholhoudend.


Het is verboden om alcoholhoudende dranken (bier, wijn,…). Wanneer ouders alcoholische drank kopen voor hun minderjarige . Een leeftijdsgrens geeft aan dat men boven of beneden de genoemde leeftijd bepaalde. Verenigde Staten geen dranken die alcohol bevatten kopen.


Jongere kan nog steeds drank kopen. Ontbrekend: kopen De regels rondom online verkoop van alcohol (2) - ICTRecht juridisch. De winkel verkoopt drank aan iemand die de minimale leeftijd nog niet heeft. De minimum leeftijd om bier en wijn te mogen kopen in Denemarken is jaar.


Om drank met een alcoholpercentage hoger dan 1 te mogen kopen moet je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts