maandag 23 oktober 2017

Latrinevliegjes

Efficiënt bedwantsen bestrijden? Heeft u ook muggen in huis, of soms heel veel of van die driehoekige vliegjes. Ze zijn groter dan fruitvliegjes.


Deze kleine, donker gekleurde vliegjes ontwikkelen zich net als de motmug op vochtige plaatsen, Dit is meestal in de kruipruimte waar een afvoer lekkage is. Rioolvliegjes, ook wel bekend als motmuggen of latrinevliegjes , zijn zeer kleine motachtige vliegjes die zich niet alleen in de grotere riolen-, maar ook in de .

Motmuggen zelf bestrijden. Voordat je contact opneemt met een . De aanwezigheid van latrinevliegjes in huis duidt vaak op een probleem met een lekkage of kapotte afvoer. Door dit probleem op te lossen . Met name bedrijven die vloeibare substanties verwerken zijn aantrekkelijke ontwikkelingsbronnen voor fruitvliegjes en latrinevliegjes.


Vliegende insecten hebben poten en . De motmug is een klein mugje dat niet steekt en makkelijk te herkennen is aan zijn harige, vrij ronde vleugeltjes. Wilt u motmuggen bestrijden?

Beestjes Kwijt weet alles over professionele motmuggenbestrijding: van inspectie tot nazorg. Vraag advies aan een ervaren . De vleugels van motmuggen zijn dichtbehaard en . Riooolvliegjes worden ook wel motmuggen, aalpotmuggen of latrinevliegjes genoemd. Het zijn kleine vliegende insecten die over het . Als u regelmatig kleine zwarte vliegjes aantreft bij een afvoer of een andere verbinding met het riool, dan is de kans groot dat u last hebt van latrinevliegjes. Gaat denk ik een lang verhaal worden. Rioolvliegjes zijn een insectensoort die behoren tot de familie van motmuggen ( Psychodidae) en worden ook wel latrinevliegjes genoemd.


Twee jaar geleden hebben we een opplusregeling aangevraagt via WVG en hebbben het gekregen . De kleine gevleugelde rakkertjes komen af en toe weer terug. Er zit een grappig aspect aan deze vliegjes: eerste waren ze klein. Bron van latrinevliegjes zit onder de vloer.


Latrine vliegjes na opplusregeling. Deze zomer laten de vliegjes zich echter toch weer zien en word ik bij de zaak . Met deze tropische temperaturen duiken ook de aalputvliegjes of aalputmotjes weer massaal op in Antwerpen. De beestjes komen in groten . Op deze pagina leggen we uit hoe rioolvliegjes bestrijden in zijn werk gaat wanneer u hier last van heeft.

Een ander woord voor rioolvliegjes zijn ook wel de. Fruitvliegjes, klustervliegen, bromvliegen, vleesvliegen, kamervliegen, latrinevliegjes en motmuggen kunnen makkelijk voor een vliegenplaag zorgen. Ziet u kleine, zwarte vliegjes in de buurt van de afvoerputjes of toilet?


Dan heeft u misschien latrinevliegjes in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts