vrijdag 13 oktober 2017

Palletkantelaar

Logitrans heeft steeds enkele gebruikte palletkantelaars in stock en in perfecte staat. Sommige hiervan zijn slechts enkele maanden gebruikt! Optimum Rotator palletkantelaar.


Stationaire palletkantelaar. De kantelaar draait snel een pallet met lading .

Met de pallet kantelaar kan men ergonomisch werken en kan de operator op de gewenste hoogte werken en ook de hoek van de gitterbox instellen. Wij bieden u een groot assortiment aan palletkantelaars die kunnen ingezet worden voor verschillende toepassingen op gebied van opslag en distributie. Hulpmiddel voor het omkeren van zware lasten op een pallet die aan meerdere kanten bewerkt moeten worden. Oplossing is ook geschikt . De pallet wordt gekanteld . Voor meer informatie vraag een offerte aan.


Door de unieke constructie van de eaSY-. C palletwisselaar kan slechts een per- soon de pallet snel en eenvoudig wis- selen.

Palletkantelaar , Model DD1. Verkocht - Sold Machinehandel De Leeuw BV . Bent u op zoek naar een palletkantelaar ? Bij Roosen BPL bent u aan het juiste adres voor o. Met de palletkantelaar kunnen vlak staande pallets met een heftruck of kooiaap gekiept worden tot een verticale stand. Met de 90° palletkantelaar van BPLlaten verpakkingen of collis zich kantelen. Uniek is hierbij het kantelen op vloerniveau. Hierdoor volstaat een eenvoudige . Halo Intra bestaat al meer dan jaar en is een leverancier op het gebied van palletwisselaars, stapelkeerders, palletkantelaars en het automatiseren met . In zeer nette staat verkerende turnaload palletkantelaar voorzien van vorken bekleed met rubberen pads!


WELKOM BIJ PREMIER PALLETKANTELAARS. Techsupport heeft een unieke gipsplaat pallet kantelaar ontwikkeld die gipsplaten in een hoek van graden kan kiepen en die ook nog eens verrijdbaar is. Met gepaste trots introduceert W. Vreugd Metaalbewerking de palletkantelaar. Bekijk alle advertenties van.


Vergelijkbare advertenties.

Bestel direct online Esra. Met een palletkantelaar wordt de lading 1graden gekantel zodat de onderkant kan worden bereikt. Vervolgens kan een kapotte pallet . Troostwijk verkoopt electro hydraulische pallet kantelaar voor Magazijninrichting en bouwmaterialen in Nederland. Online veiling van Hijs- en . Eenvoudig pallets kantelen met de pallet kantelaar van Cekamon Saws.


Nieuwe palletkantelaar of palletwisselaar op maat. Diverse afmetingen en uitvoeringen op klantwens geproduceerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts