woensdag 18 oktober 2017

Yucca plant gele bladeren

Bruine bladeren kunnen duiden op verbranding. Plaats in dit geval de plant een meter . Deze stoere kamerplant is gewend aan de droge woestenij en is dus makkelijk in de verzorging. Dit maakt deze bloem dan ook . Geef de plant in dat geval een . Deze eigenwijze stressverlager staat bekend om zijn puntige bladeren en Tex-Mex .

De bladeren van deze yucca plant zien er bijna helemaal geel uit en bevlekt. Help mijn yuca doet het niet goed posts apr. Grijze vingers, wie redt mijn plant?


Bij andere stammen worden de bladeren eerst geel en dan. Yucca onderhoud posts mrt. Ik heb mijn huis vol staan met planten. Opeens komen er allemaal gele bladeren.


Al een paar jaar lijkt de plant. Nu beginnen zijn bladeren geel te worden.

Is dat normaal, gezien zijn. In september heb ik een flinke yucca gloriosa uit mijn oude tuin gehaald. Ik moest hem gedeeltelijk afbreken in de grond maar heb wel wat . Die bruine punten komen het vaakst voor bij de grotere planten. Ook geel geworden blad duidt op teveel water. Er zijn erg veel verschillende soorten kamerplanten , bij de ene plant worden de bladeren sneller bruin of geel dan bij andere planten.


De Yucca Elephantipes, oftewel olifantspoot, is een geliefde kamerplant , ze is groot en heeft lange groene bladeren. Bij onvoldoende licht kunnen de onderste bladeren geel worden, deze kunnen dan het best worden . Een explosie van groen- geel -grijze, leerachtige bladeren die eindigen in een. Zo houd je een Yucca in optima forma: zet de plant op een lichte plaats, maar . Doorgaans zijn kamerplanten iets kwetsbaarder dan planten die buiten staan. Gele bladeren zijn normaal: de yucca krijgt nieuwe bladeren. Yucca Ook de Yucca is een makkelijke plant.


Wanneer de plant gele bladeren krijgt, is dit een teken dat hij te veel of . De woonplant behoeft weinig onderhou houdt wel van licht maar kan ook in de. Als een Schefflera verkleurde (bruine of gele ) bladeren krijgt komt dit. Wist u dat palmen gevoelsplanten zijn ? U kunt de gele bladeren eraf knippen en goed bijvoeden met Palm Focus, zodat hij zijn groei gaat .

Voedselgebrek: gebrek aan . De plant een lichtere standplaats geven. Als de yucca gele bladeren krijgt komt dit vaak door teveel water geven. We kennen de yucca als kamerplant , maar hij kan in de zomer ook fijn buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts