dinsdag 24 oktober 2017

Plant tegen vliegen in huis

Kruidnagels zijn meestal een goede afweermiddel tegen vliegen. Een plant kan je overal in huis zetten, maar je kan ook een aantal losse . De zomer is er eindelijk maar de vliegen en muggen ook! Enkele tips om jouw huis , terras en stal vliegenvrij te houden.


Gelukkig heeft de natuur genoeg oplossingen in huis om ons hier een handje mee te helpen. Deze planten tegen muggen en vliegen zijn een .

Zo heb je nooit meer last van vliegen ! Ben jij op zoek naar de oplossing tegen vliegen in huis ? Als je huis er niet proper bij ligt kan je veel last hebben van vliegen. Een grondige schoonmaak en enkele specifieke planten plaatsen kan al . Last van muggen in je tuin of in huis ? De plant weert muggen en vliegen af, daarnaast kun je met basilicum ook muggenbeten behandelen. Met deze huis -en tuinmiddeltjes wordt vliegen verjagen een makkie.


Heerlijk door gerechten en ook nog eens effectief tegen vliegen.

Mooi meegenomen: deze planten houden muggen op afstand . In Vroomshoop hebben ze een heuse vliegenplaag. Dit warme weer zorgt er voor dat vliegen zich snel. Er zijn een aantal planten waar vliegen alles behalve dol op zijn en basilicum is daar één van. Plaats de plant bij voorkeur in de buurt van een . Staat bij mij beneden op de keuken tafel en het hele huis is vrij van vliegen.


Tegen vliegen : een doorzichtig boterham- of diepvrieszakje met water vullen en . Een basilicumplant in huis halen is dus zeker geen slecht idee. Witte azijn blijkt een wondermiddel in de strijd tegen de vliegen. De Venusvliegenvanger, oftewel de vleesetende plant , is waarschijnlijk een van de boeiendste planten ooit!


Nochtans weten slechts weinigen dat citronella in werkelijkheid een plant is. Deze kruiden weren huisvliegen en andere insecten, dus zijn ze een grote preventieve maatregel. Je kunt verschillende zakjes met aromatische planten maken, zoals munt, tijm, rozemarijn en. Vliegen houden niet van deze geur en zullen daardoor uit de buurt blijven. Haal een aantal basilicumplantjes in huis om vliegen tegen te gaan.


Er zijn echter dingen die je kunt ondernemen om minder vliegen in je huis te. Etherische olie uit planten kunnen een effectief en relatief veilig middel zijn om. Wat doe je tegen die vliegenplaag in je tuin?

Lees ons artikel voor vliegen in je huis te bestrijden. Hoe vliegen bestrijden in de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts