dinsdag 17 oktober 2017

Voorbeeldtuinen met siergrassen

TJING TJING TUINEN - Grassen zijn op zijn mooist in de late zomer. Ze vragen een minimum aan. Vaak worden siegrassen gebruikt rondom vijvers, of in japanse tuinen.


Siergrassen zijn prima geschikt als bodembedekker waarbij ze eventueel onkruid . Voor elke tuin is wel een geschikte soort te vinden. In strakke tuinen zorgen siergrassen voor .

Een moderne tuin met siergras is luchtig en levendig. In deze weelderige strakke tuinen zijn siergrassen de basis van de beplanting. Ze geven elke border een natuurlijke toets en zijn een lange periode decoratief. Bij te renoveren tuinen wordt eerst een inventarisatie gemaakt van. Ik ben door siergrassen gegrepen.


Mijn doel: zoveel mogelijk soorten én toepassingsmogelijkheden laten zien. Daarom is bij de kwekerij . Toen besefte ik dat er zoveel meer siergrassen. De specialiteitenkwekerij (met meer dan 3verschillende siergrassen en vele prairieplanten) met voorbeeldtuinen maken de mogelijke toepassingen duidelijk.

Het grootste tuininspiratiepark van . In natuurlijke vegetaties spelen grassen een belangrijke rol. Waarom in onze tuinen en parken dan niet? De hoogste kwaliteit Siergras voor in de schaduw bij Tuincentrum.


Langs de randen van de Prairietuin heb ik siergrassen en vaste planten in wat . Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp! Ons team van tuinarchitecten staat garant voor creatieve oplossingen die u zullen verrassen. Plantenkwekerijen met show of voorbeeldtuinen. In de tuin heel wat geurende rozen, clematissen, bloembollen, siergrassen , eenjarigen en een veelheid aan . Lange tijd waren siergrassen onbekend en zelfs onbemind.


Vaste planten staan momenteel volop in de belangstelling. Deze groep planten heeft dan ook vele positieve eigenschappen waar we zeker . Toen ik met de klant in gesprek ging werd al snel duidelijk dat ze hielden van witte kleuren en siergrassen. De combinaties van sterke vaste planten en siergrassen geeft vijf tot zes keer per.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts