vrijdag 20 oktober 2017

Rvs trechters

Vele aanbiedingen bij bol. Professionele trechters bestellen met een levertijd vanaf uur, nu bij XXLhoreca! In ons assortiment vindt u trechters van diverse materialen, zoals roestvrij.


Vind rvs trechter op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Roestvrijstalen trechter met grote capaciteit, een robuust handvat en een adapter voor het vullen van zowel kleine als grote flessen en potten.

Met zelfsluitend deksel en vlamdam, geschikt voor stalen vaten met schroefdraadaansluiting. Met luchtkanaal en handgreep. Uniek aan dit ontwerp is dat de trechters verloop hebben van. Met hendel filtratierooster en beschermdop.


De trechter is geschikt voor het vullen van zakken en glazen zonder geknoei en vuil maken van de rand. RVS trechter diameter is . Heeft u vragen over onze trechters ? Vlakke veiligheidstrechter RVS.

Rvs trechters voor vloeistoffen en jam. Jamtrechter, rvs trechter , trechter met zeef, mini trechter . Zijdemat gepolijst, met handgreep en zij-ontluchting. Steriliseerbaar, hoge kwaliteit.


De trechters kunt u bijvoorbeeld gebruiken om kleine hoeveelheden saus of room te. Erg handig voor het vullen van zakflacons. De opening aan de onderkant heeft een doorsnede van mm. Vervaardiging en montage rvs trechters.


Behalve het vervaardigen van de trechters hebben we ook het montage werk op locatie gedaan. De productie van een trechter , kegel of cone is in goede handen bij de specialisten. Orfa Visser maakt de kegels, trechters en cones zonder lasnaad in.


Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment maatbekers en trechters. Plaatwalsen van elke conus bij een betrouwbaar metaalbewerkingsbedrijf? Vemewa metaalbewerking in Rhenen . Westmark vultrechter met zeef - RVS.


Oranje trechter van plastic - vloeistoftrechter oranje. Trechters bestelt u online bij Beuk Horeca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts