dinsdag 30 juni 2015

Condenspot

De functie van een condenspot ofwel condensaatpot is het verzamelen en afvoeren van condensaat en niet condenseerbare gassen uit perslucht of . ERIKS levert mechanische, thermosstatische en thermodynamische condenspotten met draad- of flensaansluiting. Een condenspot is een energie besparend . Thermodynamische condenspot PN6 roestvaststaal met draadaansluiting BSP. Bimetaal condenspot , staal, PN4 met flens- en draadaansluiting BSP.


Voor het regelen van condensaatafvoer van tracingleidingen, stoomleidingen, spiralen of warmtewisselaars is de bimetaal condenspot uitermate geschikt.

Vang ongewenste condens op met een condenspot. Bestel elke soort condenspot snel en eenvoudig bij Zamro - Dé online technische groothandel. Het belangrijkste kenmerk van de GEM Venturi condenspot is dat deze geen bewegende delen heeft.


Deze condenspot is uitermate geschikt voor processen. De werking van de condenspot berust op een reactie op temperatuur en druk. CONDENSPOTTEN : ALS IN EEN PROCES STOOM WORDT OP GEWEKT EN GEBRUIKT, VOORZIET MEN HET SYSTEEM IN DE MEESTE GEVALLENVAN . Hoe een condenspot water uit stoom haalt en zo zorgt voor een hoger rendement en minder schade.


Ontwateringsafsluiter voor stoomleidingen.

Opent automatisch bij een druk onder bar. Voor het snel ontwateren van stoomleidingen bij opstarten systeem. Lekkende condenspotten is een belangrijke oorzaak van energieverlies in een stoomsysteem. Laat daarom de condenspotten minstens keer per jaar nakijken. Werking van dit type condenspot : Wanneer er droge stoom in de condenspot komt zet het themostatische element uit waardoor de condenspot afsluit.


Bij de derde druk is een ander type condenspot toegevoegd. Ondergetekende ontvangt gaarne suggesties die de kwaliteit en bruikbaarheid van dit boek kan . Geschikt voor: ontwatering, tracing en procestoepassingen. Ultrasoon en temperatuur: de beste strategie voor inspectie van condenspotten Dit. Serie 8gietijzer met horizontale aansluiting en filter.


Spirax Sarco-TDthermodynamische condenspot. FTGesloten vlotter- condenspot. Mechanische, thermostatische en . Dit type mechanische condenspot werkt volgens het inmiddels zeer bekende en bewezen omgekeerde-emmerprincipe.


Het hart van deze eenvoudige en . Vertalingen condenspot NLEN. Voorbeeldzinnen met ` condenspot `.

Stoom en condens regulering door middel van condenspotten zoals vlottercondenspotten, thermodynamische, bimetaalcondenspotten. Het zijn noodzakelijke onderdelen die bijdragen aan de productkwaliteit, energiebehou. Condenspotten spelen een sleutelrol in stoom- en condensaatsystemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts