vrijdag 19 juni 2015

Mieren bestrijden zout

Heb je last van mieren en wil je niet met chemische bestrijdingsmiddelen werken ? Dan is het een optie om te werken met zout. We zeggen er wel gelijk bij dat je . Mieren bestrijden , verdelgen, doden of vangen op biologische manier of met chemische bestrijdingsproducten. In dit artikel gaan we het hebben over mieren bestrijden met zout.


Zowel om mieren in de tuin als in huis te bestrijden.

Om er voor te zorgen dat de mieren het zuiveringszout meenemen moet het gemengd . Doe op een mierennest wat zout dan komen bijna alle mieren eruit en dan. Er zijn al tig soorten tips voor mieren te bestrijden maar deze stond er nog niet bij . Als mieren zout eten, exploderen ze. Niet de meest diervriendelijke optie, maar wel een effectieve. Maak daarom een mixje van keukenzout en . Geen noo mieren bestrijden kan op verschillende manieren en met verschillen soorten middelen.


Lees verder welke jouw voorkeur. De mieren zijn weer volop op plundertocht.

Mijn tip tegen mieren is gewoon een beetje keukenzout erop strooien en de mieren zijn vertrokken. Het strooien van een beetje zout helpt ook goed tegen . Wij hebben tips om mieren in huis te verwijderen, zodat ze niet meer over de vloer, aanrecht of zelfs in je bed zullen kruipen. Zo gaat ook de kleine mier met zijn kolonie in jouw tuin hard aan de slag. Hoe zorg ik dat ik toch die mieren uit mijn tuin verwijder? Zout , kokend water, of kokend water met zout erin.


Mieren zijn nuttige beestjes, ze brengen geen ziektes over en ze zijn niet gevaarlijk. Strooi zout of talkpoeder onder deuren, in raamkozijnen en bij muren. Het planten van munt kan helpen om mieren te bestrijden. Houdt koper echt mieren tegen, en helpt een zakje water boven de deur tegen. Helpt het om kokend water over een mierennest te gooien?


Wel niet zoals ik de mierennesten op uw gazon bestrijden met . We kunnen mieren bestrijden met moderne, natuurlijke middeltjes zonder onze. Wist je dat je een gelijkaardig effect krijgt als je zout of de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts