woensdag 24 juni 2015

Zomerbollen planten

Zomer bollen koop je in het voorjaar. Zomerbollen planten doe je zodra de grond vrij is van vorst. Waar let je op, dat leggen wij je uit.


Geef je terras, tuin en border deze zomer meer kleur door het planten van zomerbollen ! In het voorjaar liggen de tuincentra vol met zomerbollen.

In april en mei kun je zomerbollen planten , zodat je straks in de zomer kun genieten van een kleurexplosie. In de lente zijn er allerlei . Blijft het lang kou wacht dan nog even. In april begint het feest in de tuin, dan is het tijd om zomerbollen te planten. Je plant ze, laat ze een goede groei boost krijgen van de warme voorjaarszon, en . Een zonnetje erbij en de zomer kan niet meer stuk!


Plant zomerbollen , bij voorkeur op een zonnig plekje, tussen siergrassen of maak verrassende kleurcombinatie met andere bloeiende tuinplanten.

De lente is nog pril, maar in ons tuincentrum in Noordhorn heb je nu ruime keuze in zomerbollen. Wilt u de mooiste bloemen en planten in uw tuin deze zomer ? Koop dan nu uw zomerbollen en geniet binnenkort van de zon die over uw . Met deze zomertoppers heb je in augustus een . Tijdens de zomermaanden komen ze tot bloei en kun je genieten van. Zomerbloeiende bollen en knollen plant u in het voorjaar.


In volle grond doe je dat zodra de kans op (strenge) nachtvorst voorbij is. Wanneer bloembollen poten hangt af van de bloembol die u wilt planten. De ideale planttijd voor de zomerbol is april. Bestel hier prachtige bloembollen online!


Het is een wonder, dat uit zoiets onooglijks als zomerbollen en –knollen de mooiste bloemen. Vraag 3: Hoe moet je zomerbollen planten ? Voorjaarsbollen en zomerbollen planten. Tulpen, krokussen, narcissen en sneeuwklokjes zijn voorjaarsbloeiers.


Vanaf het prille begin van de lente schieten ze . Daarna geven ze de hele zomer prachtige bloemen!

Een fleurige tuin of een bloemenzee op het balkon is nog steeds mogelijk. Is het er niet van gekomen in de. Zodra de vorst voorbij is kun je zomerbollen in de tuin gaan planten. Volgende week verwachten we minder kou, dus bedenk vast welke . Het is bijna maart en nachtvorst. Je kunt nog de hele maand zomerbollen planten.


Plant in het najaar eens kleurige bloembollen in pot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts