maandag 22 juni 2015

Laurierkers otto luyken

Omschrijving : H tot 2m - Laagblijvende cultivar. Is een kleine wintergroene sierstruik met een . Goede kwaliteit voor een. Otto Luyken vormt een mooie . Mooie laagblijvende en breeduitgroeiende cultivar met kleinere donkergroene bladeren.


Hij groeit langzaam en wordt niet hoger dan een meter.

Binnen 2-werkdagen bezorgd! De laurierkers (Prunus laurocerasus) is een groenblijvende plant uit de. Het bijzondere is de twee totaal verschillende bloeiperiodes.


De eerste keer witte geurende . Altijd een groot assortiment betaalbare kamerplanten en . Hij bloeit in mei en juni met kleine . Rijkbloeiend met lange geurende . Maak een afspraak voor een.

Laurierkers bemesten half mei en begin juli. Zeer gekende, groenblijvende struik met glanzende groene bladeren, witte bloemen en . Deze blijft klein en past in iedere tuin. Bladhoudend verdraagt goed snoei. Bij kwekerij online voor de beste prijs ! De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. Deze plant is zeer geschikt om een mooie haag mee te maken.


Vrij groeiende struiken zonodig toppen. Bekijk alle advertenties van. Sterk terugsnoeien tot zelfs ca. Hagen in april en in juni snoeien. Daarvoor kijk je op Kieskeurig.


Dan is de laurierkers of een van zijn vele selecties vaak een goed. Ook voor het inplanten van grote plantvakken, en onderbeplanting . Belmonte Arboretum Botanische Tuinen Utrecht Botanische Tuin Arboretum . PRUNUS LAUROCERASUS OTTO LUYKEN C 5L. Breed kompakte struik met langwerpige donkergroene glanzende bladeren.

Taille adulte (H x L): 1m x 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts