woensdag 17 juni 2015

Fagus sylvatica op stam

Oude bast kan beschadigen bij blootstelling aan felle zon. Het glimmende, donkergroene blad wordt . Forse hoogte van maarliefst meter en een stamomtrek van tot cm. Dit betekend dat de stam niet of nauwelijks meer zal groeien.


Het donkergroen blad is ovaal.

Fagus sylvatica – Scherm op stam. Beschikbaar tussen oktober en april. Met draadkluit staan: hoogstam.


Zoeken: fagus sylvatica 2. De stam is glad en grijs en de bast is dun, waardoor de boom bij plotse . De stamhoogte tot aan de onderste vertakking tussen en meter. Houdt er bij bomen rekening mee dat een kale stam in de volle zon kan . Een grijze stam en een veernervig blad zijn de belangrijkste kenmerken van de beuk.

Koop of Verkoop fagus sylvatica op Marktplaats. Bontblad komt soms voor bij groenbladige plantensoorten, als gevolg van een verandering. De rode beuk heeft een mooie gladde grijze stam. Je herkent Beuken aan hun bijna altijd gladde stammen met een bast die grijs tot grijsgroen.


De stam van een beukenboom verdraagt echter geen direct zonlicht. Houd er rekening mee dat de stam gevoelig is voor felle zon. Een mooie afscherming van uw tuin.


Deze boom is ook leverbaar in de . Tot korting, gratis thuis geleverd in heel. De hoogte na jaar is meter. Wollige beukenwolluis (Cryptococcus fagisuga): kleine luisjes op stam en takken,.


Beveerde boom met takken van onderaan de stam. De bladkleur is bruinrood. Als parkboom één van de mooiste beuken met zeer. Boom met langs de stam rechtopgaande vertakking en opstaande twijgen.


Dat betekent dat hij niet op een stam gekweekt kan worden omdat de zon dan schade aan de stam toe zou brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts