woensdag 17 juni 2015

Workshop tuinontwerp

Biedt inzicht in tip en trucs om uw eigen tuin te ontwerpen. Uw eigen tuinontwerp realiseren. Kies voor een (persoonlijke) workshop. Lees meer over mijn aanpak om gezamenlijk uw droomtuin te realiseren! Leer in dag de beginselen van een tuin ontwerpen om daarna je eigen tuin te kunnen ontwerpen.


Lijkt het u leuk om zelf uw eigen tuin te ontwerpen maar weet u niet waar te beginnen? In dat geval kan Buiten Jezelf Tuinontwerp u helpen. We organiseren ook interessante workshops voor tuinontwerp en beplanting, wil je ook komen?


Je gaat aan de slag met je eigen tuin(plan) tijdens de workshop. Zowel vormen en lijnen en hoe je daar best aan begint, als planten en . Wil jij in dag leren hoe jij je eigen tuin ontwerpt, kom dan naar de workshop ontwerp je eigen tuin in de Tuinen van Appeltern. Op februari starten we met een nieuwe tuinontwerpcursus van vier opeenvolgende donderdagavonden hier bij Stek.


De workshop is voor iedereen die de tuin wil veranderen of een tuin gaat . Met een tuinontwerp , beplantingsplan of een workshop , kunnen klanten zelf aan de slag of dit deels of helemaal door Maike laten uitvoeren: van groen tot . U wilt uw bestaande tuin veranderen of heeft een nieuwe woning gekocht en op zoek naar . Overzicht van Tuinontwerp gegeven in Middelburg via de Zeeuwse Volksuniversiteit. Vergelijken en direct inschrijven! Samen met collega ontwerper Cecilia Goossens organiseer ik regelmatig workshops gericht om zelf aan . APELDOORN - Zelf een tuinontwerp maken? Anneke Stolk van Annaparte tuinontwerp geeft een workshop in twee avonden. WORKSHOPS TUINONTWERP EN BEPLANTINGSPLAN.


Vindt u het moeilijk om een basisplan voor uw tuin (of een gedeelte hiervan) te maken? Op verzoek van onze leden organiseren we deze winter een cursus Tuinontwerp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts