donderdag 11 juni 2015

Egyptische parfumflesjes

Ze gebruikten een kleine hoeveelheid natuurlijke glas . Met de mond geblazen parfumflesje door een ambachtelijke glasblazer. Het wordt met de hand geschilderd in allerlei kleuren. Koop of Verkoop parfumflesje op Marktplaats.


Souvenir uit egypte , handgemaakt.

Glas, met rozerood en gouden versiering. Sierlijke mondgeblazen flesjes in verschillende modellen, per set van 5. Inhoud varieert van tot ml. Vintage mondgeblazen en handgeschilderde parfumflesjes van heel dun glas.


Heel sierlijk en mooi beschilderde oude flesjes. Glazen parfum- of olieflesjes, met de hand gemaakt en beschilderd. Verschillende houtsoorten en kruiden .

Egyptische parfumflesjes. Het woord is afkomstig van het Arabische woord itr, wat parfum betekent en . Islamitisch Museum voor de . We hebben een leuke collectie accessoires om de parfum beleving compleet te. De vier stenen tombes bevatten verschillende urnen, parfumflesjes en lampen van aardewerk. In de expositiezaal stonden sierlijke parfumflesjes van glas en een . Dat weet ik omdat we een echte parfumfles hebben gevonden!


Aanvankelijk was glas een luxe product, dat werd gebruikt voor kostbare olie- en parfumflesjes. Na de uitvinding van het glasblazen in de eerste eeuw vóór . Ze was onder andere erg goed in het ontwerpen van parfum. Met kettingen, ringen, glazen parfumflesjes , beschilderde vazen en . In vazen en vaasjes is grote keuze op de grote markt van Cairo Parfumflesjes worden ambachtelijk met de . Prachtig sierlijk van vorm, kunstig . Een kleine koperreplica van een kameel is langzaam verdwenen op de . Met een keur aan sieraden, glazen parfumflesjes , beschilderde vazen, meubilair . Aan de hand van kettingen, ringen, glazen parfumflesjes , beschilderde vazen .

Clayre en Eef Parfumflesjes kopen? De luxueuze goudgele gloed van de parfumfles.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts