donderdag 11 juni 2015

Uitbroeden eieren

Eieren uitbroeden kan je met een broedmachine doen of door de hen zelf. In dit artikel worden beide opties uitgebreid uitgelegd zodat je snel aan de slag kan! Een beschadigd ei kan niet uitkomen.


Door je eieren voor het broeden op een schouwlamp te zetten kun je zien of er scheurtjes inzitten, zelfs . Met deze geheimen van Topfokkers wordt het uitkomst van de eieren gegarandeerd. Bedankt voor je mail, in welke machine ben je aan het broeden ?

Het uitbroeden van eieren en het grootbrengen van kuikens is enorm leuk om mee te maken. U zult uw kleine kuikens zien opgroeien en weet zeker dat ze van. De meest betrouwbare en leukste manier om te beginnen met het uitbroeden van kuikens is door de bevruchte eieren van uw eigen kippen te gebruiken.


Er is niets leukers dan zelf eieren uitbroeden in je eigen broedmachine. Je volgt het gehele broedproces van dichtbij. Het allerleukste is natuurlijk als je een . Broeden is het door warmte doen uitkomen van eieren , in het bijzonder bij vogels.


De plaats waar eieren in de natuur worden uitgebroed heet een nest.

Het op de normale wijze onder de kip uitbroeden van eieren noemt men 'natuurbroed'. Een broedmachine is een apparaat waarmee eieren kunnen worden. Je kip eieren laten uitbroeden kan een makkelijke en leuke manier zijn om een aantal jonge kippen erbij te krijgen, die weer kunnen zorgen . Een zeer interessant en leerzaam experiment werd gedaan door studenten in Japanse school, om het uitkomen van een ei zonder shell.


Met onze broedmachines kunt U ook kleinere eitjes uitbroeden oa. Hier kun je zien hoe je alles moet doen als je kuikentjes wilt uitbroeden. Een handig filmpje, zonder. Acht eieren in een broedmachine. Als je eenden zelf niet broeds worden, kun je de eieren uitbroeden in een broedmachine.


Voor het uitbroeden van eendeneieren kun je het beste bevruchte . Hier zie je de eieren op de broedhorde liggen boven in de broedmachine. Doormiddel van de horde naar voor of naar achteren te schuiven keren de eieren 180 . Broedmachine Smart: tot eieren automatisch uitbroeden ! Willen we toch nafok verkrijgen zullen we een handje moeten helpen, het verzamelen van de eieren en die vervolgens kunstmatig uitbroeden is dan . Heb niet vaak dode kuikens in de eieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts