donderdag 18 juni 2015

Ggz noord limburg

Zoekt u een psycholoog, psychiater, psychotherapeut, trajectbegeleider, werkbegeleider, woonbegeleider of andere professional in de ggz ? Wilt u weten wat elke RIBW biedt aan hulp en ondersteuning? In de informatie over elke RIBW kunt u ook . Samen beschermen, bevorderen en bewaken we de gezondheid van inwoners in de regio Limburg - Noord. Dit doen wij met name door het vroegtijdig opsporen.

We bieden specialistische geestelijke gezondheidszorg voor jongeren, volwassenen en ouderen. Je vindt ons in Limburg , Brabant en Gelderland. MET ggz is een van de grootste organisaties voor geestelijke gezondheidszorg in Noord - en Midden- Limburg.


PRO Praktijksteun is een innovatieve organisatie op het gebied van GGZ binnen de huisartsenzorg. Voor de regio Noord - Limburg zijn wij op zoek naar een . Alle (gecontracteerde) GGZ -instellingen in Nederland per provincie. Wij staan voor gezondheid die je je eigen familie gunt en zijn er voor burgers met complexe psychische zorgvragen.

Voor hen bieden wij veilige menslievende . Weert zijn nu op Monsterboard. Solliciteer nu voor een baan als stagiair(e). Een nieuwe, toekomstbestendige geestelijke gezondheidszorg in de regio Noord - Limburg.


Provico is het netwerk voor GGZ -zorg in de huisartsenpraktijk in Noord - Limburg. Patiënten met laag complexe psychische problematiek kunnen, met de . Heijden, manager GGZ Noord - en Midden Limburg. Bekijk de informatie en lees de waarderingen over GGZ Oost Brabant, regio Land van Cuijk en Noord - Limburg in Boxmeer.


Er zijn waarderingen met een . Opvang Voorzieningen Limburg , -, Nachtverblijf Van Speyk, CV Dagactiviteiten -, Centrum Venray, GGZ Noord en Midden Limburg , 1o. Het Platform GGZ Noord Limburg is een platform waarin ontwikkelingen en innovaties in de regio Noord Limburg besproken worden. Gezien de diversiteit van . Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg is een aanbieder van.


GGZ Vervoerdienst gedurende de periode van één jaar. Zuid- Limburg respectievelijk Noord - en .

Partner euPrevent stelt zich voor: GGD Zuid Limburg (NL). De Stichting GGz Noord - en Midden- Limburg (GGz NML) in Heerlen en de Mondriaan Zorggroep in Venray willen fuseren. Wekelijks werkt een POH- GGZ binnen dit team op vooraf vastgestelde vaste . VZW Beschut Wonen Noord - Limburg is dit jaar jaar actief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts