maandag 28 maart 2016

Botanische tuin wageningen

Na de Tweede Wereldoorlog kwam het door oorlog gehavende landgoed in handen van Wageningen Universiteit, die er een botanische tuin vestigde. Belmonte en De Dreijen zijn botanische tuinen die jarenlang door de Wageningse universiteit zijn gebruikt voor wetenschappelijk onderwijs en onderzoek. Landbouwuniversiteit (nu Wageningen UR) het om haar andere tuin De . Arboretum De Dreijen in Wageningen , architectuur, flora en fauna, pinetum, tuinarchitect Springer, botanische tuin. Wandelen door de botanische tuin De Dreijen is een belevenis. Telkens ontwaar je nieuwe doorkijkjes met prachtige bomen, struiken en bloemen.


Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Arboretum de Dreijen: Unieke locatie, mooie botanische tuin - Bekijk 29. In Nederland zijn botanische tuinen voor het publiek toegankelijk. De botanische tuin De Dreijen in Wageningen is de schooltuin van de eerste tuinbouwschool in Nederland.


Hier worden bomen beschreven in de botanische tuin De Dreijen in Wageningen. In botanische tuinen verspreid over heel Nederland opent op april de. Naturalis en Universiteit Wageningen organiseren de botanische tuinen een dag. Botanische tuin Belmonte .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts