dinsdag 15 maart 2016

Lokaas voor ratten

Maar dat is bepaald niet zo: bruine ratten zijn juist zeer kieskeurig. Iedere ongediertebestrijder weet dat het belangrijk is om eerste kwaliteit lokaas te gebruiken. Om efficiƫnt te kunnen bestrijden is het van belang te achterhalen welke rat je. In de praktijk hoor ik nogal eens dat ratten het lokaas van de rattenklem af eten, en dat klem niet af gaat.


Dit kan voor komen als je er teveel lokaas op doet, . Ratten zijn alleseters en ratten eten daarom alles wat ze voor hun voeten krijgen.

Doe er elke dag nieuw lokaas op en laat ze er een paar dagen aan wennen. Nog nooit eerder hebben wij hier ratten opgemerkt, en we wonen hier nu toch. Waar plaatsen en vooral welk lokaas ? U kunt de ratten laten acclimatiseren door een paar dagen valse niet-gespannen rattenvallen uit te zetten. Zodra u daarna merkt dat de ratten het aas van de . Ons vervangend product is: . Heeft u last van ratten in uw huis, schuur of kippenhok, dan is dat een heel. Deze rattenkorrels zijn eetbaar en dus een goed lokaas om ratten te vangen.


Alle muizen, ratten maar ook insecten die hier overheen lopen blijven erop vastplakken.

Rattenvangblok voor het vangen van (woel) ratten met lokaas. ZO KUN JE DE BRUINE RAT VERMIJDEN EN BESTRIJDEN. Zorg voor aantrekkelijk lokaas zoals chocolade of kaas en zet de klem op een plaats . Om de ratten te bestrijden moeten eerst een aantal stappen worden ondernomen.


Bijvoorbeeld met behulp van een rattenklem, vergiftigd lokaas , vangkooien . Als je lokaas tegen ratten of muizen legt, moet je voorzichtig te werk gaan. Hou ook rekening met het gedrag van de dieren, anders blijft het lokaas. Klassieke muizen- of rattenvallen zijn ideaal om te ontdekken of er ongedierte in je huis zit. Ben je al zeker dat er muizen of ratten zijn? Dit betekent dat ze moeilijk te verleiden zijn tot het eten van lokaas.


Zwarte ratten eten overwegend plantaardig voedsel zoals granen en vruchten. Navulling lokaas voor Rattenklem SuperCat. Lokaas muizenval SuperCat. Hun menu is heel uitgebreid.


Muizenval SuperCat stuks. Wij hebben altijd speciaal lokaas bij ons, maar als u zelf op zoek bent naar een . Val voor ratten - Met deze klassieke rattenval vang je op eenvoudige wijze ratten. Je doet er wat lokvoer in en binnen korte tijd zal er een rat in de val zitten.


Belangrijk bij het verdelgen van ratten : volhouden!

Ratten zijn erg gevoelig voor geur en reeds gebruikte producten kunnen wij niet opnieuw verkopen. Wat is het beste lokaas om ratten te vangen? Het lokaas in beveiligde lokaasdozen uitleggen. Sorkil blok - Vochtbestendig lokaas tegen ratten en muizen - 2gram. Sorkil bloc is een vochtbestendig lokaas van de tweede generatie tegen ratten en . De lokaasdoos is een veilige manier om giftig lokaas te voederen aan ratten , zonder gevaar voor andere dieren (kippen, vogels, honden) en kleine kinderen.


RODI KILL SPECIALE MENGING Tegen muizen- ratten. Gebruiksklaar rodenticide lokaas uitsluitend toegelaten ter bestrijding van ratten en muizen in en rond .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts