woensdag 23 maart 2016

Kogel kraan

Hierdoor is er ook een enorme verscheidenheid aan kogelaflsuiters leverbaar. Het principe van de kogelkraan is een kogel met een boring die opgesloten is in. Kogelkraan , messing, x binnendraad.


Warmteservice kan u alles vertellen over de voor u meest geschikte kogelkraan. Deskundigheid staat bij ons voorop. Professionele kogelkraan nodig?

Elk model is afgestemd op een bepaalde situatie en . Op zoek naar een kogelkraan ? Omschrijving, Aansluiting, DN, VE, Prijs. Bestudeer zorgvuldig deze montagehandleiding voor aanvang van de installatie of onderhoud van de kogelkraan. Bewaar deze montagehandleiding . Met een kogelkraan regel je de stroming van vloeistoffen.


Ruim assortiment hydraulische kogelkranen. Hydrauliekgarandeert u de laagste prijs, deskundig advies en snelle levering.

Messing vernikkelde kogelkraan voorzien van universele persaansluitingen geschikt voor aardgasinstallaties. Bij een kogelkraan draait een doorboorde kogel in een kamer. Door de positie van de kogel te verdraaien is de doorstroomopening aan te passen.


De TP- kogelkraan is een compacte handbediende kogelkraan met enkele of dubbele wartel. De kogelkraan kenmerkt zich door afsluitring met schroefdraad. Het is een kraan of klep die het stromen van een vloeistof of gas afsluit. Een kogelkraan wordt ook een kogelafsluiter en bolkraan genoemd.


Productbenaming: Tap- kogelkraan. Methode van aansluiten: Draaien. Dankzij de vlindergreep is deze kogelafsluiter makkelijk te bedienen en is duidelijk te zien of de kraan open of dicht is. Voor een goede afsluiting van vloeistof of gas gebruik je een messing kogelkraan. Bekijk ons ruime aanbod in de webshop!


VSH Ballofix kogelkraan x 15mm 2x knel recht schroevendraaier chroom. Handkogelkranen van messing en RVS voor het afsluiten en verdelen van mediastromen. Uitvoeringen: handafsluitkogelkraan, volledige doorgang, kogelkraan.


Z Z C, DN, PN, Type, Verp. A, 5 Informatie aanvraag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts