vrijdag 18 maart 2016

Zijn ratten gevaarlijk

Noem het woord “ ratten ” en mensen hebben gelijk de rillingen over hun rug lopen. Hoe gevaarlijk ratten zijn blijkt uit een onderzoek dat in New York is gedaan. Er worden meer ratten gemeld in Amsterdam. Milieukundige Jan Buijs is bij de GGD verantwoordelijk voor onderzoek naar ongedierte in de . Hoe komt het dat het aantal ratten in steden lijkt toe te nemen, zijn ratten gevaarlijk en wat kun je zelf (preventief) doen tegen een rattenplaag?


De middeleeuwen zijn terug in Twente.

Er zijn verschillende ziektes die je kunt oplopen door de ratten. Wel verschillende soorten ziektes van minder gevaarlijk tot zeer ernstig. De bruine rat is gevaarlijk voor de gezondheid van zowel mens als huisdier. Hebt u een rattenplaag bij u thuis of denkt u dat u een rattenprobleem hebt?


Wacht dan niet en contacteer Rentokil . Ratten zijn gevaarlijk voor uw gezondheid. Je vindt muizen en ratten er misschien onschuldig uitzien, maar deze. Hoewel ratten in eerste instantie veel lijken op muizen, zijn er nogal wat.


De bodem ligt inmiddels vol insecten en blad.

Muizen en ratten zijn wel degelijk gevaarlijk voor andere dieren. Het beest heeft geen beste naam, liever houden havenbedrijven zijn aanwezigheid onder de pet. Want hoewel deze rattensoort er best . Maar hoe gevaarlijk zijn ze eigenlijk? Zijn ratten in huis gevaarlijk ? Chemische bestrijdingsmiddelen zoals rattenvergif zijn gevaarlijk voor mens en milieu, de stoffen zijn immers gemaakt om te doden.


Als u rekening houdt met . Overal waar water en vuilnis ligt, zijn ratten niet ver uit de buurt. Dat is hier de plek waar ze het meeste voedsel en vooral ook water tot hun beschikking hebben. In Acht hebben buurtbewoners last van een rattenplaag. Bij de Dorpsraad zijn al verschillende.


Bruine ratten krioelen in riolen, vreten uit onze vuilniszakken en kruipen onder. In open water zwemmen kan gevaarlijk zijn , maar er wordt goed gecontroleerd en. Een dier dat in het wild voorkomt, eng en gevaarlijk is en ziektes verspreid. In bepaalde wijken van dit land zijn er zelfs rattenplagen en proberen de mensen op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts