vrijdag 18 maart 2016

Hogedrukreiniger benzine honda

We zijn een betrouwbare webwinkel met diverse modellen hogedrukreinigers. C koud water hogedrukreiniger. Koop of Verkoop honda hogedrukreiniger op Marktplaats. Nieuwe industriele hogedrukreiniger op benzine.


Krachtige honda motor GX390. HONDA PRESSURE WASHER that.

Hogedrukreiniger , Demonstratie hogedrukreiniger benzine motor. De Kränzle hogedrukreinigers met benzinemotor staan voor een volledige autonomie ten opzichte van elektriciteitsbronnen. Uitgerust met een krachtige Honda.


Kranzle koudwater hogedrukreiniger B 1T-1bar- Honda , 5pk, Benzine : Van den Bossche: tuinmachines - Tuinmachines Van den Bossche te Lennik . Waterkracht heeft allerlei mobiele hogedrukreinigers in haar assortiment. Van elektrische mobiele hogedrukreinigers tot hogedrukreinigers op benzine. Uitgevoerd met een (beperkt) zelf-aanzuigende hogedrukpomp. Leverbaar met filterset voor .

Voor informatie om een tweedehands elektrische hogedrukreiniger of 2e. Op Speurders vind je Honda benzine hogedrukreiniger. Professionele Comet hogedrukreiniger met PK Honda GX benzine motor.


Heavy duty Comet hogedrukreiniger met reductiekast en Honda PK GX. Als ik vol vermogen ga ( dus de lans in houd ) gaat die in hogetoeren, en stotterd die eerst 5. Servicevriendelijke Honda Motor. De hogedrukreiniger is ontworpen. Hoge druk reiniger, KDB 940-Premium, koud water, benzine Honda motor aandrijving.


Handleiding mobiele hogedrukreiniger. Instructies voor gebruik . Een hogedrukreiniger met een honda benzinemotor. Ideaal om mee te nemen in de bus en te gebruiken op plaatsen . De koudwater hogedrukreiniger is uitgerust met een Honda - benzinemotor. U kunt dus onafhankelijk van de stroomvoorziening werken.


De reiniger heeft een druk van . Benzine - en dieselaangedreven hogedrukreinigers bieden het grote voordeel dat ze volledig. De Honda benzine motor levert een . Gietijzeren pomp die 5liter per minuut verpompt, deeltjes tot mm, met een totale opvoerhoogte van m.

Benzinetank voor Honda GX1en GX1Motoren met Horizontale Krukas op. Prestatiegegevens motor: PK benzine Honda Gewicht: kg. Afmetingen in mm (LxBxH): 7x 5x 960.


Kränzle Profi 1TST hogedrukreiniger incl 15mtr rioolslang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts