dinsdag 15 maart 2016

Netten haardhout

Gemakkelijk uw haardhout verplaatsen? Haardhout in netten is de oplossing! Handig voor de opslag van uw hout en de netzakken zijn van hoge kwaliteit. Koop of Verkoop Netten op Marktplaats.


Netten kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs.

Wij verkopen haardhout in netten. Deze verpakkingsvorm is ideaal bij het opslaan van haardhout. Tevens kunnen netzakken makkelijker worden meegenomen . Bekijk hier ons assortiment en bestel direct online. Gratis bezorging wanneer het u uitkomt!


Netten haardhout is uitermate geschikt voor een avondje onbezorgd stookgenot! Profiteer van een goede kwaliteit, een mooi vlammenspel en een eenvoudige .

Handige netzakken goed gevuld met ovengedroogd haardhout. Het droge en direct te stoken essen brandhout is verpakt in . Netten gemengd hardhout (liter per zak), € - per stuk. Netten eikenhout ovengedroogd (liter per zak), € - per stuk. Het ultieme winter gevoel is toch wel wanneer je met een warme kop chocolademelk voor de openhaard zit met het gezin.


Eikenhout is eigenlijk de standaard. Eiken haardhout is het meest populaire brandhout voor in schouw, open haard of hout kachel. Brandt mooi traag, heeft een . Onze meewerkers verwerken de grote stammen en verpakken deze in kleine netten.


Wij leveren het hele jaar onbeperkt haardhout. Bestel haardhout van Haarlems Hardhout. Prijs per net: vanaf netten , : €, 100. Ik koop altijd zakken haardhout bij de pomp of bij karwei. Hout in netzakken per stuk of per pallet.


De netten kunnen per stuk of per pallet worden gekocht. Op een pallet zitten netzakken.

Gemengd haardhout voor in de kachel, openhaar vuurkorf is een mix van. Zowel vers als droog ( vochtigheidsgehalte minder dan ) en in netten te . Berken haardhout netten. Nog een voordeel van online haardhout kopen is dat u kunt kiezen uit hele pallets, halve pallets, gemengd hout of haardhout in netten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts