woensdag 23 maart 2016

Groenten april

Iedere maand kent zijn eigen seizoensgroenten. Dit zijn de groenten die traditioneel groeien in ons land. Bekijk de seizoensgroenten van de maand april.


Op het gebied van seizoensgroenten in april echt het spreekwoordelijke licht aan het einde van de tunnel. Voor fruit is het nog te vroeg, maar in .

Welke groenten zijn er in april allemaal in het seizoen? Ontdek hier het volledige overzicht van alle seizoensgroenten in april ! Als chefkok wil je met zo veel mogelijk verse en lokale producten werken. Tegenwoordig kun je het hele jaar door een bepaalde . Rabarber en lamsoren: deze twee soorten groenten verdienen wat extra . Foodies zoekt uit en zet ze op een rijtje, de seizoensgroenten april. Klik op de afbeeldingen voor recepten met deze verse groenten !

Met de groentekalender van Velt ontdek je per maand van welke groenten je kunt genieten. Als je seizoensgroenten en -fruit dicht bij huis koopt (of zelf kweekt ), . Hieronder vind je algemeen overzicht van de groenten per maand. Wil je weten wat je ermee kunt doen?


Klik dan op de naam van de groente ! Eten in seizoenen: goedkoper, lekkerder en leuk! April is een beetje een ´tussenmaand´. Vrijwel alle groente en fruit kun je tegenwoordig het hele jaar rond kopen in de supermarkt. Het merendeel moet hiervoor worden geïmporteerd . Weet jij niet welke groente en fruit je deze maand het beste op tafel kunt zetten als je een milieubewuste keuze wilt maken? Op de handige kalender van Lekker van bij ons vind je alle seizoensgroenten die ons landje te bieden heeft.


Ontdek deze en alle anderen in onze maandelijkse groentekalender. Technisch gezien misschien geen groente , maar je kunt in april opnieuw genieten van de . Het voorjaar levert heerlijke groenten die fris smaken en erg gezond zijn. Omdat seizoensproducten nu eenmaal het lekkerst zijn als ze vers (geplukt) op je bord liggen.

Dat betekent: feest op uw bord. Voor de meeste sappige vruchten is het nog net iets te vroeg, maar april biedt u tal van smakelijke . Als het het seizoen is voor bepaalde groenten - en fruitsoorten betekent dit meestal dat ze goedkoop zijn, vol vitaminen,. Groenten volop verkrijgbaar in april.


Een mooi en duidelijk overzicht van welke groenten in welke maanden groeien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts