maandag 28 maart 2016

Grootste vlinder

De atlasvlinder (Attacus atlas) is een vlinder die behoort tot de familie. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Liefhebbers van vlinders moeten de komende weken in Knokke-Heist zijn.


Langs de Wandelaar is voor het derde jaar op rij de Vlindertuin . Hij is gigantisch en leeft maar vijf tot tien dagen: de atlasvlinder. Het is de grootste fladderaar te wereld en hij is ontpopt in Vlindorado in .

De grootste vlinder van de wereld is in Nederland ontpopt. Veelgestelde vragen over vlinders. De meeste vlinders eten van de nectar die in bloemen zit.


Hoe groot is de grootste vlinder ter wereld? Wat is de grootste vlinder van de wereld? Vlindorado in Waarland heeft een mazzeltje: de atlasvlinder is precies in de herfstvakantie ontpopt. Als U de grootste vlinder ter wereld wil zien, dan moet U naar de vlindertuin in Knokke-Heist.


De Attacus atlas, ook wel atlasvlinder genoem is de grootste vlinder ter wereld.

Als vlinder is hij in de vlindertuin slechts tien dagen te bewonderen. Dit is de grootste vlinder ter wereld! En hij vliegt rond in de vlindertuin van Knokke-Heist. De Atlasvlinder, Attacus atlas, is een van de grootste vlinders die gehouden worden als huisdier.


De rupsen zijn ook erg groot en hebben een bizar uiterlijk. Deze grootste vlinder ter wereld leeft 5-dagen. Het is volgens de verzorgster van de insecten de grootste vlinder die ze ooit gezien heeft in de Vlinder Vallei van de hoeve. Het gaat om een atlasvlinder, die in . In Artis kun je kijken naar de eerste vlucht van net ontpopte vlinders. Dit bijzondere schouwspel is van heel dichtbij mee te maken in het . Ondek de kleurrijke wereld van het tropisch regenwoud.


Laat je verrassen door de bijzondere kleurenpracht in onze vlinder - en vogelparadijs. Hier kan men ook oog in oog komen te staan met de atlasvlinder, de vlinder met de grootste vleugelspanwijdte ter wereld. Volg WILDLANDS Adventure Zoo Emmen . De koningspage is nog iets . De koninginnepage is de grootste inheemse dagvlinder van Vlaanderen. Ken jij de nachtpauwoog al?


Het is een van de grootste vlinders van Nederland!

Lees hier meer waanzinnige feitjes over nachtpauwogen. De bijnaam slangenkopvlinder kreeg deze vlinder omwille van de uiteindes van zijn vleugels. Je zou er het hoofd van een slang in kunnen herkennen.


Eén van de mooiste en grootste vlinders van de Gaume. Hoeveel vleugels heeft een vlinder?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts