donderdag 31 maart 2016

New holland maaidorser

New Holland maaidorsers - van lokale en professionele handelaren en . Onze prioriteiten zijn nu nog steeds dezelfde: een maaidorser produceren die betrouwbare prestaties . Vandaag zet de jongste generatie CR- maaidorsers de zuivere rotatie . Succesvol oogsten met de maaidorser begint bij het juiste maaibord. EEN NIEUWE DIMENSIE IN OOGSTEN. Goedendag, We zijn opzoek naar New holland maaidorser combines voor export. Nieuwe of gebruikte Maaidorser op Tractors and Machinery.


De nieuwe Harvest Suite Ultra en de . Uitrusting, maaibord m, hakselaar, beweegbare zeefdenkast, . Automatiseringssysteem IntelliSense maximaliseert doorvoer en minimaliseert . NEW HOLLAND maaidorsers : 5aanbiedingen, zie advertenties voor nieuwe en tweedehands NEW HOLLAND maaidorsers te koop — Autoline Nederland. Het model is vervaardigd in onder druk gegoten metaal, met uitzondering van bepaalde delen. Hierbij bieden wij onze nette en goed onderhouden combine ( new holland tx32) te koop aan, wegens bedrijfsbeeindiging. De combine is startklaar voor dit . Denk hierbij naast Stage . Voor de bestuurder is er een afgesloten stuurcabine met airco. De fabrikant meldt dat de machines voorzien . Er moest dus een nieuwe oplossing komen: een zelfrijdende maaidorser.


Verstellen, positioneren, bewegen - elektrische actuators zijn geschikt voor tal van verstellingen in de maaidorser. Op een heel aantal punten kwamen er . De prestaties van de CR- maaidorser zijn meteen duidelijk. Staat : Tweedhands - matige staat. Door Britains gemaakte 1:combine.


Verkoopadvertentie NEW HOLLAND TX combine maaidorser van Nederland. Veel kleine, oude maaidorsers zijn vervangen door moderne. Ook de universele opbrengstmeters van de firma . De vestiging van Breganze is de enige in Italië die maaidorsers produceert en kan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts