woensdag 16 maart 2016

New york city pass waar kopen

Dit kun je dan doen bij de eerste bezienswaardigheid waar je komt. Statue of Liberty, waar dagelijks een rij staat van anderhalf tot twee uur. Beide passen zijn veel goedkoper dan het kopen van losse kaartjes voor alle attracties.


Hij is voordelig, makkelijk te gebruiken en . Dat is een stuk goedkoper dan het kopen van losse kaartjes voor alle attracties.

De andere passen kun je niet online kopen en daarom zet ik ze niet in deze lijst. Daarom is de Big Apple City Pass een fantastische oplossing. Elke attractie waar je komt, scant de medewerker je pas en daarmee krijg je toegang. Bij de eerste attractie waar je naar binnen gaat wordt je pasje actief en kan je de. U kunt een Child Pass kopen voor kinderen, maar dit is mogelijk niet kostenbesparend . De belangrijkste bezienswaardigheden van The Big Apple met veel korting bekijken?


Plus, skip most tickets lines. Dit is de uitgeklede versie van de NY pass.

Dit iconische gebouw is één van dé plekken waar je van het mooiste uitzicht . Op zoek naar korting en flexibiliteit? Bespaar tot op toegang tot meer dan 1activiteiten en attracties, . New York City PASS kopen ? Na veel aarzelen en vergelijken voor deze pas gekozen. We kozen voor de flex pass met 10 . Je bent veel goedkoper uit . Vermijd de wachtrij door vooraf je entreetickets te kopen. Metro pasje kopen voor een week , de kabellift, Coney island met je.


Is het slim om een Unlimited Ride pas voor de metro te kopen ? Bij de automaten waar je een retourtje koopt, is het gek genoeg alleen mogelijk om contant te betalen. The Explorer Pass is perfect for those who want to see NYC at their own pace. Choose three, four, five, seven or attractions from over top sites and tours, . Selecteer uw aankomstdatum en selecteer de luchthaven waar u aankomt. Maar al te vaak kun je ergens een kortingspas kopen die in de . Ik wil namelijk vandaag mijn pass kopen maar heb niet .

De perfecte pas voor je verblijf in NYC ! Top of the Rock tickets kopen en wachtrijen overslaan? Met de kaart kan je meer dan 80 . Hapjes en drankjes kunt u aan boord kopen. De bus stopt bij wel bezienswaardigheden waar u naar wens kunt uitstappen en ook weer kunt opstappen.


Non Rush hour trains stoppen. En met de NYC Explorer Pass. Je kunt deze pas kopen op de toeristische dienst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts