dinsdag 29 maart 2016

Wespennest op zolder

Ze trof achter een schot een gigantisch wespennest aan van ruim. Theodoor Biemans Het gigantische wespennest op de zolder in Lieshout. Wespen op zolder komen veel voor!


De zolder is een geliefde plaats voor wespen om een wespennest te bouwen omdat het meestal een beschutte en rustige . Ook kunnen wespennesten vaak op zolder voorkomen.

Dit komt voor als de wespen via het dak of de spouwmuren toegang hebben tot de zolder. Mozes, kriebels, wat is dit? Op de zolder van een garage in het Brabantse Lieshout is een wespennest gevonden met een afmeting van één meter bij één meter. Voor veel mensen vormen wespen een grote nachtmerrie!


In het bijzonder wanneer de wespen ook in huis komen. Een wespennest met een doorsnede van wel een meter. Dat vond de Nederlandse Ricky van Stiphout achter een stuk hout op de zolder , . In een schuur in Lieshout is een wespennest ontdekt met ongeveer 12.

In het Brabantse Lieshout ontdekte een vrouw een enorm wespennest met 12. Riky van Stiphout uit Lieshout deed deze week een opmerkelijke vondst. Op haar zolder trof ze een.


Een ongediertebestrijder is . Maandagmiddag werd het nest ontmanteld. Riky deed deze week een opmerkelijke vondst. Dit gigantische wespennest wordt vandaag verwijderd. Zeldzaam groot, zo noemt Anton van Beek van Natuurmuseum Holterberg een wespennest dat deze week werd ontdekt op een zolder in . Die worden groot en vliegen dan uit… naar alle kamers in jouw huis.


Al een aantal dagen vinden we op zolder telkens wat wespen. We probeerden te achterhalen waar vandaan, maar zonder succes. Lieshout – Het verwijderen van het megawespennest in Lieshout is maandag augustus begonnen. Het nest werd op augustus . Op een zolder van een garage in Lieshout is een gigantisch wespennest ontdekt.


De brandweer kan een wespennest verwijderen, als de wespen een. Heusden- Zolder , Zonhoven, Brandweer Heusden- Zolder. Een vrouw uit Lieshout wist niet wat ze zag toen achter een schot op zolder een gigantisch wespennest bleek te zitten.

Wat kun je aan het wespennest doen en zo kom je van dat wespennest af. Maar nu ruik ik op zolder wel een branderige lucht en dit baart mij toch wel zorgen. De graafwesp is de soort die een nest in de grond maakt. Theodor heeft beelden gemaakt van de enorme wespennest op de zolder van Riky.


Daarin is het enorme nest te zien. Beter heb je dat niet op . In Lieshout werd op augustus op een zolder een wespennest gevonden. Volgens een ongediertebestrijder bevatte dit ca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts