vrijdag 11 maart 2016

Narcissen planten

Op een plekje dat ze bevalt zullen ze jarenlang, voorjaar na voorjaar bloeien. Voorjaarsbloeiers planten. Van bloeiende narcissen krijg je spontaan lentekriebels.


Deze supersterke lentebloeiers brengen vanaf januari huis en tuin in een mum van tijd in voorjaarsfeer. Wanneer de narcissen in de potjes zijn uitgebloei plant de bollen dan voor een.

De vuistregel voor het planten van narcissen en andere bloembollen is: twee . Er zijn verschillende soorten narcissen , die ieder weer andere vereisten hebben. Wij van Fluwel beschrijven per soort hoe u narcissen moet planten en in wat . Gebruik voor het planten. Lees alles over verzorging voor narcissen of kom langs bij Praxis. Zie onderstaand schema voor de beste periode voor het planten van bloembollen.


Het grote voordeel van narcissen is dat ze zich in de tuin gedragen als vaste planten. De meeste narcissen zijn bovendien ook zeer geschikt als snijbloem .

Hoe moet ik narcissen planten ? Allereerst is de vuistregel voor het planten van bollen om ze twee keer zo diep te planten als dat ze hoog zijn. Bovendien bloeien ze vroeg in het seizoen wat ze een . Rijk: Plantae ( Planten ). Je vindt narcissen in vele soorten en kleuren: roze, oranje, rode, witte of gevlekte, dubbelbloemige bloemen, met grote gele . Ik heb een paar potjes mini narcissen binnen staan die nu zijn uitgebloeid. Wanneer kan ik die buiten in de tuin planten voor verwildering? Het voelde vreemd de afgelopen tropische week: een blogbericht schrijven over het planten van bollen. Met 30° op de teller, 20° in de nacht en . U kunt de bollen vanaf september tot eind december planten.


Deze naam is afkomstig uit de Griekse mythologie en . Plant je borders vol bloembollen en geniet lente en zomer van een prachtige bloementuin. Een geweldig effect met fleurige voorjaarsbloeiers. Zo komt men vrolijk uit de winterdip.


Daarom kijken narcissen altijd een beetje naar beneden. Uw online discountaanbieder van topkwaliteit tuinplanten, haagplanten en plantenbakken. De narcis omvat talrijke, heel vroeg bloeiende, soorten en is gekenmerkt door .

De 'Paper Whites' en 'Grand Soleil' hebben weken nodig na het planten om tot. Narcis Mooiwatplantendoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts