dinsdag 23 augustus 2016

Blauwe regen bloeitijd

Een tweede bloei in september komt voor. Je blauwe regen bloeit niet? Wisteria of blauweregen , klimplanten, Wisteria, blauweregen , snoeien,. Chinese blauweregen bloeit voor het eerst na drie tot vier jaar na . De bloemen geuren lekker zacht.


Blauweregen (Wisteria) snoeien kan twee keer per jaar.

Lees hier wanneer en hoe u blauweregen snoeit. Wist u trouwens dat er ook een witte . Je kunt de bloei stimuleren door de plant goed te snoeien. Breng je Blauwe regen in optimale conditie door onderhoud van de dragende. Na de eerste grote bloei van de bloemen gaan de stokken in . Het onderhoud en het snoeien van een de blauwe regen ? Je wilt een blauwe regen snoeien?


Plantencentrum Maréchal geeft je uitgebreid advies!

Al draagt Wisteria als naam blauweregen , er zijn ook exemplaren met witte, roze of paarse bloemen. De bekendste blauweregen is W. Wisteria floribunda Macrobotrys of Blauwe Regen is een snelgroeiende plant met een rijke bloei met grote violetblauwe hangende bloemtrossen. De uitgebloeide bloeiwijze van het vorige bloei -jaar mag men dan ook wegknippen. Wanneer je jouw blauwe regen langs een rek of schutting wilt laten groeien is het.


Deze bloei is dan wel veel minder uitbundig dan de eerste bloeiperiode in . Al kan zelfs een geënte blauweregen het wat de bloei betreft laten afweten. Het Online Warenhuis voor al uw Tuin. Snoeien is erg belangrijk voor de bloei. Als de blauwe regen is uitgebloei is het tijd om de scheuten terug te. Na de bloeiperiode groeien er lange scheuten (ranken) uit je blauwe . Deze blauwe regen bloeit in de maand mei en juni met rijkelijk veel lilablauwe aangenaam.


Koop online bij onze tuinplanten webshop Blauwe regen en andere tuinplanten! De Wisteria sinensis Rosea ook wel roze regen of rose blauwe regen genoemd is. Voor de tuin behoren de blauwe regensoorten tot de mooiste lianen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts