vrijdag 12 augustus 2016

Mollen carbid

Het is alom bekend dat zowel mollen , woelmuizen en woelratten zich laten verjagen door kleine stukjes carbid , ook wel mollencarbid genoemd. In Duitsland kun je dan ook in vele winkels mollen carbid kopen. Ook in Nederland wordt al meer dan 1jaar . Verjaag mollen met mollen carbid. Snel en eenvoudig mollen bestrijden.


Met deze handleiding mollen verjagen met mollen carbid is dit zeer eenvoudig.

Lees er alles over op Blokhutwereld. Handige kleine carbid brokjes speciaal voor mollenbestrijding. Met mollen carbid kun je op ecologische wijze eenvoudig mollen . MOLLEN EN WOELRATTEN BESTRIJDEN. Mollenklem of mollen carbid ? Vroeger gebruikten boeren al carbid om de mollen van hun land te verjagen.


Tegenwoordig is er speciaal carbid op de markt om mollen te bestrijden. Uitgebreide informatie over carbid op deze pagina.

Middelen met explosief gas als zwavelpatronen, carbid en de rodenator zijn verboden. Lees over voordelen en nadelen van mollen en hoe je ze diervriendelijk kunt verjagen of bestrijden met . Last van mollen in uw tuin? Er is niets zo vervelend als een mol in uw strak onderhouden tuin. Sommige mensen begraven stukjes carbid in de mollengangen. Elk gas dat mollen bestrijdt is ook voor mensen niet veilig.


Wezan is het meest inspirerende en trendsettende huis-, tuin- en woonwarenhuis op het internet. Gemakkelijk bestel razendsnel thuisbezorgd en met de beste . Ratten zijn niet net zoals mollen schattige beestjes om te zien, helemaal niet zelfs. Ik vind ze dan ook helemaal niets charmants hebben en ik . Bestrijd mollen en marters in je tuin met speciale producten van Welkoop in de vorm van een spray of protector. Sprays kun je gemakkelijk aanbrengen op de . Is de grond al vochtig (sist het mollen carbid ) dan is het goed. Is dit niet het geval, giet dan zelf een beetje (koud) water in de molshoop over het carbid.


Een andere manier om mollen effectief weg te jagen uit je tuin, is mollencarbid. Stop een aantal brokjes mollencarbid in een . Je doet het in een blikje met een beetje water in de gang van de mol.

Door de gasvorming raak je van de mol af. Toch heeft Clarissa Griffioen van de Dierenpartij flink bezwaar tegen deze methode. Ik pleit er voor om mollen carbid te gebruiken. Jaren geleden heb ik mijn positieve ervaring met carbid tegen.


Ja de woelmuizen en mollen zijn even weg, maar ook weer heel snel terug. Om de juiste gangen te vinden voor het vangen van de mollen , kan men het beste eerst het. Dezelfde tijdelijke werking geldt voor carbid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts