woensdag 31 augustus 2016

Boom omhakken

Een boom een kopje kleiner maken? Wij leggen je uit hoe je veilig en efficiƫnt tewerk gaat. Voor een gigant die gevaarlijk dicht bij jouw huis of dat van de buren. De gemiddelde kosten voor het laten kappen van een kleine of grote boom lopen erg uiteen.


Lees hier alle informatie over de prijzen en de . Boom kappen zonder kapvergunning?

Voor het kappen van een boom moet u soms een vergunning aanvragen bij uw . Je hebt een grote berk in je achtertuin staan. Het is jouw boom en jij wil de boom kappen. Dat verschilt per gemeente. Soms wordt een boom ziek of beschadigen de groeiende wortels gebouwen.


Dat kappen kun je laten doen door een . Kijk op OLO (Omgevingsloket Online) of u een vergunning nodig bent. Als u een grote boom wilt omhakken of rooien, dan heeft u een vergunning nodig.

Heb je een boom in je tuin en wil je die weg laten halen? Er zijn verschillende prijzen, bekijk hier wat de prijzen zijn voor het laten kappen van een boom ! Als u een houtopstand (meestal een boom ) wilt kappen, moet u een omgevings- vergunning hebben. Van kappen kan ook sprake zijn als er zeer drastisch wordt. Als je zelf een boom gaat omzagen, moet je voorzichtig te werk gaan.


Belangrijk is dat je inlvoed hebt. Het stevig snoeien, omhakken of rooien van bomen is niet zomaar toegestaan. Hiervoor heeft u een vergunning nodig.


Winter is het snoei- en kapseizoen bij uitstek. Wie bomen en struiken weg wil, doet het nu. Wie een boom omzaagt of hem zo ver insnoeit dat . Dan heeft u in een aantal gevallen een omgevingsvergunning voor het kappen nodig. Het kan zijn dat u een omgevingsvergunning moet hebben als u een boom wilt kappen.


Ook als u zeer drastisch wilt snoeien, hebt u soms deze vergunning . Tijdens het verwijderen van een boom kan er namelijk al snel schade ontstaan. De kosten die in rekening worden gebracht voor het kappen van een boom. Wilt u een boom of heester kappen?


Kijk eerst of deze voorkomt op onderstaande kaart.

Als dit het geval is, gaat het om een waardevolle boom en heeft u een . Het omhakken of rooien van bomen is niet in alle situaties zomaar toegestaan. Ook stevig snoeien valt hieronder. En over de gebruikte technieken en de kosten.


Dit geldt ook voor stevig snoeien. Kleine bomen of struiken op uw eigen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts