maandag 22 augustus 2016

Haspel automatisch

Hozelock automatische slanghaspel voor tuinirrigatie slang m. Vind automatisch haspel op Marktplaats. Kunststof muurhaspel met automatisch oprolmechanisme. Automatische tuinslang haspel meter.


Met meter slang en meter toevoerslang. Brandstof haspels , Zelfoprollende slanghaspel met en zonder slang, haspeltechniek, .

Deze haspel rolt de tuinslang voor u op. Trek gewoon zo veel tuinslang uit als u nodig hebt, geef uw planten water en wandel vervolgens met de slang terug . Professionele, stevige automatische oprolhaspels, kabelhaspels of slanghaspels voor perslucht, elektriciteit of water, en slangen en verlengkabels tot meter . Onze firma biedt automatische haspels , ook wel oprollers genoem die tevens geschikt zijn voor droge vochtige werkomgevingen. Een haspel is vervaardigd . Robuuste automatisch oprolbare slanghaspel, gemakkelijk te bevestigen op vlakke ondergrond zoals vloer, muur of plafond.


Eentje waaraan je trekt om terug op te rollen (bv persluchtslang). Bestaat er ergens een exploded .

Hoge kwaliteit stroomhaspel met automatisch oprolsysteem - Deze kabelhaspel is ideaal als u ergens stroom nodig heeft maar u niet direct binnen bereik van . Kabelhaspel automatisch 230V 10m. Met een automatisch oprolmechaniek, geschikt voor wand- en plafondmontage. Voordelig bij BTN de Haas!


Deze automatische haspel is een zeer gebruiksvriendelijke, ergonomische slangoproller. Hij beschikt over een stevige kunststof behuizing die ruimte biedt voor . Trailer And Tools Luchtslang op haspel automaat meter. Dankzij de gladde oppervlakken en de afgeronde hoeken is de haspel eenvoudig te reinigen. De weinige aansluitstukken en de externe draaikoppeling maken . Een professionele luchtslang haspel van meter van Airpress.


De slang van de haspel gaat automatisch weer terug, wanneer u eraan trekt. Geen zin in geklooi met een losse tuinslang die steeds in de knoop zit? Dan is een slanghaspel een goede oplossing.


Ga voor een tuinslang haspel die je aan. Mtr (Feulworks Luchthaspels) bij L. Hartog Machines en Gereedschappen. Wandhaspel en mobiele verlengsnoer haspel modellen verkrijgbaar 2of 3V.

De wandhaspel modellen met automatische oprolfunctie kun je eenvoudig . Compacte wandgemonteerde slangenbox - voor kleinere tuinen en terrassen. Wandslangenbox automatic m. Lengte van de uittrekbare kabel, Meter. Met deze automatische kabelhaspel heeft u snel elektriciteit bij de hand op ieder . Haspel met automatische oprolfunctie Mtr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts