donderdag 25 augustus 2016

Rat doden

In tegenstelling tot een klapval die een rat (of muis) met klap de nek breekt, zit je bij een vangkorf, kooi, fuik of doorloopval met een levend exemplaar. Ga naar de dierenarts en laat die je rat een spuitje geven. Als je ratje inderdaad niet meer te genezen is, is het beter hem een spuitje te geven. Op het grondgebied van Harelbeke zal je voornamelijk de Bruine Rat.


De meest efficiƫnte methode om op die manier gevangen ratten te doden is verdrinking.

Er zijn een aantal goede manieren om ratten te vangen en humaan te doden. Heb je last van meerdere ratten en komt de rattenoverlast steeds weer terug dan is . Ook kunt u buiten de ratten levend wegvangen bij uw woning ter preventie. Vooral als u het zielig vindt een rat te doden maar toch bang bent dat de aanwezige . Om ratten te doden kun je vergif gebruiken of vallen die hun nek breken. Het is verboden om gif te gebruiken om ratten te doden. De laatste jaren veroorzaakt de uitheemse zwarte rat steeds meer overlast.


Men steekt hierbij de grootste rat , leven in de fik, waardoor deze dan.

Er heerst een rattenplaag in Acht bij Eindhoven. Bewoners laten het er niet bij zitten en bestrijden de. Als behoorlijke dierenvriend heb ik nu toch wel een beetje een hekel gekregen aan de ratten bij ons op stal. Er is nu voor een paar honderd . Ratten kun je overal aantreffen: in en nabij woningen, . Waarom een bestrijdingsbedrijf inschakelen als u makkelijk zelf ratten kunt.


Heeft u last van ratten en muizen? Veel rattenvallen pretenderen de rat direct te doden , maar zorgen tegelijkertijd voor een hoop ellende. De rat kan namelijk gewond achterblijven omdat de val . Als u een rat ziet meld dit dan bij de gemente. Het doden van ratten heeft vaak maar tijdelijk effect.


De bruine en zwarte rat zijn echte cultuurvolgers en. Hoewel Bruine ratten voor sommigen geliefde huisdieren zijn, worden ze meestal als. Voorkomen is altijd beter dan genezen.


Geef ratten en muizen geen aanleiding om zich dicht bij je huis te nestelen. We geven je enkele doeltreffende tips.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts