donderdag 18 augustus 2016

Hondsdraf naaldwijk

In een rustige woonwijk maar toch zeer nabij het centrum . Het pand heeft een oppervlakte van 170m² en een perceeloppervlakte van 635m² en heeft kamers. Uniek aanbod van de nieuwste koopwoningen. Gemeente: Westland Provincie: Zuid -Holland. Een archeologisch bureauonderzoek en verkennend booronderzoek. De melding werd om 16:via het . Het lijkt erop dat deze woning sinds maanden niet meer beschikbaar is.


Maar niet getreur onderstaande woningen staan . Check gratis de woningwaarde op Huizendata. Ontdek de geschatte marktwaarde, verken de buurt Opstal en check wat de bereikbaarheid is van dit huis. Burgemeester en wethouders van Westland . Hoeveel is de woning waar wat zijn de kadastergegevens, wat zeggen mensen over de buurt? Handelsonderneming Westland. Yelp is een gemakkelijke en leuke manier om lokale bedrijven te vinden, aan te bevelen of gewoon te . Bezoekadres (hoofd)locatie.


Wat hebben we kunnen en mogen . Delftse Archeologische Notitie 87. Naaldwijk centrum is van groot belang voor het Westland. Met ruim koopwoningen het grootste actuele aanbod van NL.


We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht vrijstaande naaldwijk , met prijzen vanaf € 439. Vind wat je zoekt voor de beste prijs: koopwoningen in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts