dinsdag 9 augustus 2016

Hgx houtwormmiddel

Houtwormbestrijdingsmiddel nodig? HGX spray tegen houtworm voor het bestrijden van houtworm en andere hout aantastende insecten. Heeft u houten kozijnen of veel hout in huis en hebt u er nog . HG houtwormmiddel verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten zoals bijvoorbeeld huisboktor en spinthoutkever.


Verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten zoals bijvoorbeeld huisboktor en spinthoutkever. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o.

Alleen voor medisch personeel. VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD. Hgx houtwormmiddel tegen huisboktor en spinthoutkever (milieuvriendelijk). Zie ook mijn overige advertenties museumplein, amsterdam zuid. HGX houtwormmiddel verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten zoals bijvoorbeeld huisboktor en spinthoutkever.


Daarnaast voorkomt het tevens. Wat zijn de beste houtwormbestrijdingsmiddelen? Tijdens een inspectie horen we vaak van de klant: “Mijn vader . Fabrikant Uitsluitend bestemd om artsen te informeren bij accidentele vergiftigingen Bestrijding van houtworm en andere houtaantastende insecten.

Met de spray tegen houtworm van HG bestrijdt u effectief houtworm , huisboktor en spinthoutkever en het middel biedt ook bescherming voor een lange periode. Uw spray tegen houtworm koopt u goedkoop bij Warentuin! Voor sfeer in tuin en huis shop je natuurlijk bij Tuinland. Voor 15:uur bestel morgen in huis. Wettelijk gebruiksvoorschrift: . Tenco anti- houtworm liter wordt gebruikt tegen de aantasting van hout door houtwormen en boktorren.


De houtworm is de larve van de houtkever. Die legt eitjes op onbehandeld hout. De larve vreet zich in het hout en maakt kleine gaatjes. HGX anti- houtworm middel rekent op effectieve wijze af met houtwormen huisboktorren spinthoutkevers en andere houtaantastende insecten. Beschikbaar per datuin Winkelwagen.


Voor het op de markt brengen van het product . HGX tegen houtworm is een effectieve manier voor het bestrijden van . Dit efficiĆ«nt, kleurloos houtwormverdelgingsmiddel op solventbasis bestrijdt alle soorten houtworm , inclusief de larven van de huisboktor. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. HG X houtwormmiddel 500ml - Overzicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts