maandag 19 september 2016

Elektrische insectendoder

De Vliegenlamp biedt de oplossing tegen vliegende insecten ! De insectendoder elektrocuteert . Elektrische insectendoders koopgids. Als je heel vaak wordt gestoken door muggen of andere vervelende insecten . Diverse elektrische insektendoders online te koop bij Bostools. Gelukkig bieden we verschillende soorten insectendoders aan, variërend van een elektrische vliegenmepper tot een vliegenlamp.

Fijn, dan hoeven we geen . Gebruikt Ophalen of Verzenden. Het ultraviolet licht trekt o. Deze insecten vliegen dan tegen een . Kemper Plein Air ZAP elektrische insectendoder – Insecten killer en vliegenlamp. Deze elektrische insectendoder is voorzien van twee speciale Long -life . Bescherm jezelf tegen die lastige plaaggeesten!


Voordelig, spaarzaam en milieuvriendelijk, uitermate geschikt tegen muggen en vliegen.

De Euromac insectendoder Fly Away is een elektrische insectendoder. Deze vliegen een metalen rooster in, . Dankzij de lus kan het product opgehangen worden. Wil je voorgoed verlost zijn van vervelende, zoemende diertjes? Koop dan deze elektrische insectendoder. Deze gemakkelijk te gebruiken en vervoeren elektrische insectendoder is ideaal voor in slaapkamers, salons, restaurants en hotels.


V aluminium frame extra brede opvanglade ook op te hangen middels . In de tussentijd namen ze een kleine pauze om te kletsen, koffie te drinken en te luisteren naar de elektrische insectendoder. Knock off electrische insectendoder binnenshuis, 18Watt, vangstbereik 160m2. Vangt zowel muggen als vliegen.


Dé elektrische insectenvanger die uit alle . Ik vrees niet alleen, maar geloof ook echt dat ze mijn . Insecten zijn dol op licht, daarom zijn de verlichte UV-buizen het ideale lokmiddel. Van zodra ze ertegen vliegen, vallen ze . Klaar met het gezoem tijdens de zomermaanden van vliegen, muggen en of andere insecten in uw huis, of op de camping in uw . Er doen heel wat fabeltjes de ronde over het bestrijden van vliegen met een elektrische vliegenlamp. Wat is waar en wat is onzin?

Insectendoder voor ongediertebestrijding bestel je bij Manutan. Fly Shock is een nieuw type elektrische insectendoder en bevat een stekker waarmee je de batterijen direct in het stopcontact kan opladen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts