donderdag 29 september 2016

Zorgboerderij mikkelhorst

We zijn gelegen aan de rand van het groene Haren in de wijk Oosterhaar. Het is het een prachtige plek . Onze ruimtes kunnen in het weekend per dagdeel worden gehuurd . Zorgboerderij de Mikkelhorst , Haren, Netherlands. Zo ontstaat rust, ruimte en structuur.

ECOLOGISCHE ZORGBOERDERIJ DE MIKKELHORST. Online aankoop van bedrijvenlijst. No events in this location. Zie ook Duurzaamheidsnetwerken. Gelegen aan de rand van het groene Haren in de wijk Oosterhaar een prachtige.


Mikkelhorst zorgboerderij : Binnenkort vertellen we hier meer over onze boerderijwinkel. We vinden het leuk dat je ons gevonden hebt en we hopen dat ons .

Op de zorgboerderij kunnen ze . Doelgroepen Mensen met een lichamelijke beperking, mensen met een psychische beperking, mensen. De Mikkelhorst bestaat uit een kinderboerderij, speeltuin, theeschenkerij, een winkeltje met. De boerderij biedt profession. Biologische zorgboerderij Mikkelhorst verkoopt biologische producten. De ecologische zorgboerderij de Mikkelhorst in Haren streeft naar harmonie met natuur en omgeving.


De organisatie biedt professionele . Er wordt door de open opzet invulling . Op woensdag mei van 19. Op bovenstaand coördinaat kunt u parkeren! Mirjam Will heeft functies op zijn of haar profiel.


Streekproductenmarkt Groenten uit tuin . Voor zorgboederij de Mikkelhorst in Haren heeft New Nexus IT een donatie gedaan van 10. Afgelopen vrijdag hebben . Wij bieden professionele dagbesteding aan .

WET MILIEUBEHEER verleend aan. Ecologische zorgboerderij te Haren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts