donderdag 22 september 2016

Muisen

De naam muis wordt gebruikt voor allerlei kleine zoogdieren, in het bijzonder de huismuis (Mus domesticus), maar ook vele andere soorten, vooral knaagdieren . Muizen knagen aan etensvoorraden, maar ook aan kabels en isolatiemateriaal. Ze kunnen ziekten overbrengen en je huis vervuilen met uitwerpselen en urine. Muizen zijn op zoeken naar voedsel en een warme nestplaats en doen dit bij voorkeur in de buurt van mensen. Wij voorzien hen onbewust van al het nodige.


Ze zijn zo lief, alleen niet als ze bij je door de keuken lopen.

Doordat muizen zich overdag stilhouden, kan het een aantal weken duren voordat een muizenplaag opgemerkt wordt. Nachts verlaten muizen hun . Een muis kan verder grote schade toebrengen aan uw pan apparatuur en meubilair door aan hout en plastic te knagen. Met hun geknaag aan elektrische . De meest voorkomende muizen in onze huizen en tuinen zijn de huismuis, bosmuis, veldmuis, spitsmuis en de woelmuis.


De huismuis en spitsmuis verblijven . Onze lokale bestrijder helpt u direct af van de muizen. Muizenbestrijding, Waarom een bestrijdingsbedrijf inschakelen als u zelf muizen kunt bestrijden?

Om muizen te verdrijven kunt u het volgende gebruiken. Eucalyptus olie (niet op alcohol basis)in water doen. Het potje ergens neer zetten. Heeft u last van muizen en wilt u muizen bestrijden? Beestjes Kwijt weet alles over professionele muizenbestrijding.


Vraag advies aan een ongediertebestrijder. En wat moet je doen als je last hebt van muizen ? Lees hier alles over muizen in je huis. Sara Burt, onderzoeker veterinaire volksgezondheid aan de Universiteit Utrecht, legt uit waarom. How much do you know about sustainability. Hoe kan je snel een muizenplaag herkennen.


De experts van Rentokil geven u enkele tips zodat u een eventueel probleem met muizen snel kan oplossen. Een tamme muis als huisdier is natuurlijk ontzettend gezellig, maar ongenode muizen zorgen voor overlast en kunnen ziekten overbrengen. Hebt u last van muizen op privéterrein?


De eigenaar, bewoner of gebruiker van het privéterrein moet zelf de overlast bestrijden. Hieronder vindt u enkele tips. Ik heb op mijn balkon een paar hele lieve konijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts