donderdag 15 september 2016

Wolluis buxus

Maar wist je dat er meer dan 2verschillende buxussen bestaan ? De normaal groeiende Buxus soorten kunnen gesnoeid worden:. De bladvlo ( ook wel wolluis of dopluis genoemd) is niet schadelijk voor de . Wolluis : schadebeeld en bestrijding Wolluis natuurlijk bestrijden met Chrysopa larven. De wolluis veroorzaakt ernstige zuigschade waardoor de plant erg verzwakt.

De groene blaadjes van de buxus vertonen heel fijne witgele streepjes. Aan houtige en groene plantendelen (vaak verstopt) bevinden zich kleine, met witte was bepoederde insecten, waarop ovaalronde eieren worden afgezet. Ja, ook een sterke plant als buxus kan wel eens ten prooi vallen aan een kwaaltje of ernstige ziekte. Behandel (tussen april en juni) met Naturen Wolluis. Wolluis , dopluis en spint kunnen bestreden worden met een middel op basis van paraffine-olie.


Ook dat is kant en klaar te koop. Wolluis is de naam van insecten uit de familie Pseudococcidae. De vrouwtjes beschikken in tegenstelling tot andere soorten schildluizen niet over een .

Hg X Tegen Bladluis Wolluis. Buxus en vooral de snoeivormen vragen veel voeding om mooi groen te blijven. Een oordeelkundige bemesting is daarom belangrijk voor een goed resultaat. De Wolluis behoort tot de familie van de Coccoidea. Ze kunnen tot mm lang worden.


Ze komen bijna overal op de aarde voor. Dit natuurlijke concentraat verandert de smaak van de buxus zodat. De Buxus bladvlo is geelachtig tot groen van kleur en tot mm groot. Werkt prima tegen Schildluis, dopluis, wolluis en spint zijn moeilijk te bestrijden . Buxus was altijd een heel gemakkelijk struikje dat toch wel groeide.


Buxus is namelijk ook gevoelig voor de wolluis en daar wordt door veel . Het is belangrijk, dat alle insecten goed geraakt . Luxan ER II werkt tegen Spint, wolluis , witte vlieg, trips en luis. Kan vlak voor de oogst gebruikt worden! Buxus zijn groenblijvende, zeer variabele struiken of kleine bomen.


Als de Buxus plant wordt gesnoei wordt wordt het jonge.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts