dinsdag 20 september 2016

Tegen kattenpoep

Het zal zeker werken tegen katten in uw tuin. Deze olie is op speciaal verzoek te bestellen bij uw drogist of apotheker. Sinds een paar maanden ben ik verhuisd van Amsterdam naar Zeeland. En dan zijn er nog spullen te koop tegen katten.


Zelf heb ik ervaring met wijnruit en citroengeurige planten, maar zolang ze er niet tegenaan . Denk hierbij aan: Struiken met doorns en stekels (meidoorn vuurdoorn, klimroos) op de plekken waar de katten de tuin in kunnen komen, zoals tegen de . Zet een citroengeranium in de tuin en de katten blijven weg, ze hebben nl een hekel aan die geur. Zet tegen katten een citroengeranium in de tuin. Katten zijn voor veel mensen een plezier, maar voor anderen soms alleen maar een ergernis. Wat kun je doen tegen katten in je tuin? Helemaal nu je net weer lekker in je tuin bezig wilt zijn is kattenpoep iets wat je niet tegen wilt komen.


Ook na het tuinieren kunnen katten je . NIJMEGEN - Last van poepende en miauwende katten ? De Gelderlander heeft twaalf tips verzameld om de viervoeters voortaan uit de tuin te . Je mag katten geen kwaad doen en zeker geen gif gebruiken, maar je kunt wel maatregelen nemen tegen kattenoverlast. Kat poept in aarde van de tuin. Tips om katten uit de tuin weg te houden.


Drie strategieën met praktische methodes om je tuin tegen katten te beschermen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts